Real Madrid Castilla vandt Memorial Luis de Carlos

RealMadrid Logo

Real Madrid Castilla vandt i går Memorial Luis de Carlos via en straffesparks-sejr over Deportivo.

At kampen nåede så vidt, skyldes dog i høj grad Lucas Cañizares, som er søn af den tidligere Real Madrid-målmand Santiago Cañizares og han har i den grad taget ved lære af farmand, for der blev disket op med flere pragtredninger for at holde buret rent i løbet af de 90 ordinære spilleminutter.

Real Madrid Castilla kom også frem til chancer i løbet af opgøret, hvor Peter og Dotor testede Deportivos målmand, men der blev ikke scoret i kampen og derfor måtte det hele afgøres på straffespark, som Real Madrid vandt med 5-6.

Her smækkede Villar bolden på overliggeren for Real Madrid Castilla, men på forinden havde Jaime fået sit forsøg reddet af Cañizares og det samme måtte Marcel opleve, inden Álex afgjorde det for Real Madrid Castilla, hvis øvrige straffesparks-målscorere var Rafa Marín, Noel, Dotor, Arribas og Pablo Ramón.

Real Madrid Castilla: Cañizares, Tobias, Alcázar, Rafa Marín, Pablo Ramón, Mario Martín, Peter, Theo, Álvaro, Bruno og Leiva. Disse spillede også: Álex, Arribas, Villar, Dotor, Manuel Ángel, Obrador, Noel, Mario de Luis og Gonzalo.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...