Har De Gea spillet sin sidste kamp for United?

Navas beder måske i disse dage om mere end blot god vind til holdet på banen. I hvert fald er De Gea stadig et varmt emne.

Rygterne om at David De Gea skulle afløse Keylor Navas har været vedholdende, lige siden fax-maskinen satte en stopper for et skifte i 2015.

I foråret har rygterne så været tiltagende, og det ligner, at forhandlinger mod et sådant skifte er under opsejling.

Den spanske målmand var således helt udeladt af truppen i Manchester Uniteds seneste opgør mod Southampton. Mourinho har desuden pointeret, at tredjemålmanden, Joel, vil få chancen i sidste runde mod Crystal Palace, mens Sergio Romero starter inde i Eruopa League-finalen. De Gea har altså spillet sæsonens sidste kamp.

Flere medier spekulerer i, om det mon kan være fordi, at forhandlinger mellem klubberne er fremtrædende. Mourinho har dog tidligere sagt, at resten af ligakampene ikke interesserer ham længere, hvilket måske kan forklare udeladelsen af den spanske målvogter. I Europa League har man hele sæsonen spillet med Romero, og derfor er det naturligt, at han også får lov at gøre arbejdet færdigt.

Selvom Mourinho postulerer, at De Gea selv gerne vil fortsætte i Manchester, men skulle det modsatte være tilfældet, så har tidligere erfaringer vist, at hvis en spiller udtrykker gensidig interesse i et skifte til verdens største klub, så er der ikke meget, der kan holde ham tilbage. Gareth Bale er seneste eksempel.

Spørgsmålet er, om Navas' præstationer på det seneste kommer til at overbevise klubben og Florentino Perez om, at man stadig kan stole på "the flying octopus", som Ray Hudson ynder at kalde ham.

Navas har nemlig haft en opadgående tendenskurve, hvis man dømmer ud fra AmorMadrids karakterark fra "under middel" til lige omkring "middel". Særligt præstationerne fra starten af April har været rigtig stærke. Hans gennemsnit for sæsonen er dog 2,82, og helt galt er det i Champions League med 2,67. 

Seneste artikler...

Annonce