Det sagde de efter Alavés-kampen

Som vanligt bringer Madridista.dk her udtalelserne efter gårsdagens kamp mellem Real Madrid og Alavés.

Nacho:

- Jeg er meget glad for det personlige og kollektive niveau, det var en svær kamp efter landskampspausen. Der er fortsat mange kampe og vores mål er at hente så mange points som muligt. Jeg er glad for at spille og Isco er meget fokuseret og på dette niveau er han rigtig god for os.

Emilio Butragueño:

- Vi stod over for en stor modstander, som var godt organiseret og spillede med stor beslutsomhed. De første to mål var meget smukke. En af de store styrker ved dette hold er at truppen er meget komplet og vi har gode offensive alternativer. Selv om de spiller en god kamp, så får modstanderne på Estadio Santiago Bernabéu en meget svær kamp. Fra nu af har vi finaler hver 3. dag. Juanito ville have lidt i dag, men han ville have været glad for resultatet.

Casilla:

- Det er et meget voldsomt resultat i forhold til spillet. Det var en svær kamp. Jeg er glad for de tre points og for at holde målet rent. Det afgørende var at blive ved med at tro på det, vi vidste at det ville blive svært. I anden halvleg så vi lidt træthed efter landsholdspausen. Vi ved, at det bliver svært, men også at vi er i stand til at klare os gennem denne måned.

Isco:

- Alt er gået godt og vi er glade for de tre points, kampen var meget svær. Kampen gav noget farlig usikkerhed, hvor hver fejl kunne have kostet opgøret. Vi har en svær måned, men holdet har det godt fysisk og med oprejst pande. Personligt har jeg det godt, jeg forsøger at udnytte de chancer, som træneren giver mig og jeg er meget glad.

Deyverson, Alavés-angriber:

- Vi er i stand til at spille en god kamp, men Real Madrid har et rigtig godt hold. I pausen snakkede vi om at vi skulle gå ud og spille med stor vilje, men de har et godt hold og spillede en god kamp. Nu skal vi fokusere på den meget vigtige kamp mod Osasuna.

Pellegrino, Alavés-træner:

- Vi manglede effektivitet i anden halvleg, hvor vi var mere målsøgende, hvilket vi manglede i første halvleg. Vi fortjente mindst et mål på vores anden halvleg. Vi var med i 85 minutter og så laver de to mål. Real Madrids første mål kom efter en off side og det fik indflydelse på kampen.

Seneste artikler...