Real Madrid Femenino tæt på at sikre sig andenpladsen efter storsejr

Real Madrid Femenino sikrede sig med stor sandsynlig andenpladsen i Liga F, da man i går slog Granada med 5-0 hjemme på Estadio Alfredo di Stéfano.

Festen blev for alvor skudt i gang efter 27 minutters spil, da Linda Caicedo gled igennem på venstrekanten og via fjerneste stolpe sendte bolden i mål. Bare to minutter senere var den gal igen i Granadas forsvar, hvor Alba scorede selvmål og så kunne Alberto Torils tropper gå til pausen med en føring på 2-0.

Fra anden halvlegs start blev Caroline Møller Hansen afløst af Sofie Svava og hun skulle blot bruge otte minutter på at lægge bolden til rette for Naomie Feller og så stod der 3-0. Og der var såmænd dansker-dong i kampen også. Ti minutter efter sin scoring blev Feller afløst af Signe Bruun og hun bragte sig straks på måltavlen med et flot hovedstød efter indlæg fra Olga.

Målfesten blev afsluttet af populære Teresa, som efter flotte kombinationer fik afsluttet i straffesparksfeltet til slutresultatet og hun blev efterfølgende tiljublet med taktfaste råb af hendes navn i forhåbning om, at hun forlænger kontrakten med klubben.

Real Madrid Femenino har nu 11 points ned til Levante på tredjepladsen.

Real Madrid Femenino: Misa, K. Robles, Teresa, Rocío, Ivana, Toletti (M. Oroz, 69’), Olga, Møller (Svava, 46’), Linda C. (Zornoza, 46’), Feller (Bruun, 63’) og Athenea (Raso, 63’).