Marca: Keylor Navas vil væk

4 år 6 måneder siden #1 af Administrationen
Ifølge spanske Marca...

Ifølge spanske Marca har Keylor Navas besluttet sig for at forlade Real Madrid.

De costaricanske målmand har indset, at han kun vil være reserve for Thibaut Courtois i den kommende sæson og det er naturligvis en beslutning, som han har forsøgt at få Zidane til at ændre holdning på, men den franske træner står fast og derfor ser Navas ingen anden udvej end at søge ny arbejdsgiver.

Real Madrids ledelse er orienteret om beslutningen og selv om man som udgangspunkt regner med ham til den kommende sæson, er man også så stor en klub at man naturligvis ikke har interesse i at holde på en spiller, som åbenlyst vil væk.

Det giver dog klubben lidt problemer, idet man tidligere på sæsonen har udlejet både Luca Zidane og Andriy Lunin og dermed reelt er uden reservemålmand, med mindre man tør binde an med helt uprøvede folk.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 6 måneder siden #2 af Jakobsif555
Hvis han først har bedt om en transfer nu her, hvor vi har lejet både Luca og Lunin ud. Så er det for mig at se, fuldstændig ligegyldigt om han har været en klubmand eller ej, denne sæson skal han være reserve, færdig.

Courtois ligner ikke en keeper der kommer igennem en sæson uden skader, derfor kan vi ikke have en random ung gut på bænken...
Følgende bruger(e) sagde tak: andreashn

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 6 måneder siden #3 af nono
Besvaret af nono på emne Marca: Keylor Navas vil væk
Det er jo umuligt at vurdere, om det blot er medierne der dræber ham her, men hvis sagen har noget på sig kan man kun ryste på hovedet af Keylor Navas' opførsel denne sommer..
Følgende bruger(e) sagde tak: Dios

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce