Podcast-referat: Brasiliansk legestue på den største scene

4 år 4 måneder siden #1 af Administrationen
Oscar og Daniel var...

Oscar og Daniel var en tur forbi madridista.dk's virtuelle studie efter gårsdagens storsejr i Champions League over Galatasaray, og Real Madrid er så godt som videre efter den overbevisende sejr over tyrkerne.

De to herrer pakker kampen ud til jer ud fra vores faste nedtakspunkter; tanker om holdopstillingen, Zidanes taktiske dispositioner, kampens badebold og kampens spiller, ligesom der også bliver kigget frem mod weekendens opgave på Ipurua, hvor Eibar byder Los Blancos op til dans.

Der er blevet plads til ros til mange af gårsdagens aktører i denne nedtakt, men der er også blevet uddelt en badebold, men til hvem...... eller rettere til hvad? Ja, det kan I blive klogere på ved at smide dette stykke lyd i ørerne på vej i skole, på vej på arbejde eller ved andre gøremål i løbet af dagen.

 

I kan lytte til den her:

Brasiliansk legestue på den største scene

HalaMadrid!

Følgende bruger(e) sagde tak: Thomaskjensen

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 4 måneder siden #2 af Administrationen
I loves vist et godt grin i denne podcast. Vi håber, at I lytter med. Og så kan I jo begynde at følge os, så I får besked, når de lægges op. Vi har masser i støbeskeen til jer. #detmangledebare

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 4 måneder siden #3 af Kiwes
Jeg er ret sikker på at Casemiro ikke har karantæne mod Eibar. Han har modtaget 1 gult kort fra Mallorca kampen og frem. Før Mallorca kampen fik han fjernet den advarsel han modtog mod Villarreal. Det var jo op til Mallorca kampen hvor medierne spekulerede i at Casemiro skulle spares, så han med sikkerhed undgik at få den 5 advarsel og ikke være med mod Barca.
Sidste redigering: 4 år 4 måneder siden ved Kiwes.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce