AS: Zidane ønsker at hente Raúl Jiménez

4 år 5 dage siden #1 af Benzeron
Luka Jovic blev i...

Luka Jovic blev i sommers bragt ind supplement til Karim Benzema i angrebet, men nu melder spanske AS, at Real Madrid er på udkig efter en ny angriber til den kommende sæson.

Angiveligt skulle Zidane have anmodet om, at klubben henter mexicanske Raúl Jiménez fra engelske Wolverhampton, da franskmanden mener, at han vil passe perfekt ind i Real Madrid. AS angiver det spanske sportsmagasin, Don Balón, som kilde, og de hævder endvidere, at Real Madrid vil skille sig af med Mariano og udleje Jovic, så serberen kan få mere spilletid.

Jiménez har tidligere tilbragt en sæson i Madrid, da han spillede en hel sæson for Atlético Madrid i 2014-15-sæsonen, men mexicaneren blev efter at have spillet 28 kampe og scoret ét mål solgt til portugisiske Benfica.

Jiménez fylder 29 år i maj, men det er i sidste del af hans karriere, at han har præsteret bedst. Han blev udlejet fra Benfica til Wolverhampton i 2018-19-sæsonen, og efter at have scoret 13 mål i Premier League for det daværende oprykkerhold, som imponerede med en syvendeplads og en plads i Europa League, valgte klubben at skrive under med ham permanent.

I denne sæson står Jiménez igen på 13 mål i Premier League, og der mangler fortsat ni runder af ligaen. Medregnes alle turneringer har han på sine to sæsoner i det engelske scoret 39 mål og lavet 18 assists. Ifølge Transfermarkt ligger hans værdi på 50 millioner euro, hvorfor han er lidt billigere end Jovic, som kostede 60 millioner at hente i sommers.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 5 dage siden #2 af Salix7
Det er forhåbentlig en joke - hvad skal vi dog med ham?
Jeg ser ingen grund til at bruge penge på ham ... eller andre (medmindre det er Mbappé), når vi har både Mariano og Jovic siddende på bænken, som Zidane af uvisse årsager nægter at give en fair chance, selvom Benzema er ved at være oppe i årene, og derfor snart skal skiftes ud med noget yngre.

"Noventa minuti en el Bernabéu son molto longo."

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 5 dage siden #3 af nono
Ja - så hellere Coutinho. Fantastisk hvis vi kan få ham igang og ellers en fremragende breddespiller når James er sendt videre.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 4 dage siden #4 af Dios

nono skrev: Ja - så hellere Coutinho. Fantastisk hvis vi kan få ham igang og ellers en fremragende breddespiller når James er sendt videre.


Er den lotto kupon 1 milliard værd? Langtfra i mine øjne. Fremragende breddespiller, men ligeså er Isco og James, så hvis det er ind til bredden, så kan man ligeså godt beholde de andre. Coutinho har nu floppet på kanten i Barcelona og Bayern München, så chancen for han også flopper i Real er enorm.

Derudover er der langt mere potentiale i Ødegaard, så skal vi ud og hente en ny playmaker, så lad det for gud skyld blive ham.

No solo soy perfecto, también soy Madridista.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 4 dage siden #5 af Ramos4
Coutinho skal være langt billigere end en milliard, hvis den handel skal give mening. Og det gør den ikke alligevel. En lidt bedre version af Isco måske - that's it.

Vi har jo midtbane-trioen allerede og skal vi bruge en playmaker-type er Martin fra Norge på vej tilbage snart.

Lad os fokusere på angrebet.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce