Real Madrid jagter "Den nye Kaká"

4 år 2 uger siden #1 af Administrationen
Ifølge spansk...

Ifølge spansk presse er Real Madrid på jagt efter ”Den næste Kaká” og her er tale om Sao Paulos 21-årige offensiv-talent, Igor Gomes.

Han er en af de spillere, som bliver fulgt tæt af Juni Calafat, men problemet er hans frikøbs-klausul på 50 millioner €, hvilket er blevet ganske mange penge på grund af Corona-krisen. Han følges også af klubber som Ajax Amsterdam, Sevilla og Barcelona.

Han er dog ved at skabe sig et stort navn i Brasilien, hvor man i flere sports-programmer kalder ham en forbedret udgave af Kaká og han har i 44 kampe for Sao Paulo scoret 5 mål.

Real Madrid menes at kunne få en fordel i eventuelle forhandlinger, fordi man kender repræsentanten, Wagner Ribeiro, særdeles godt.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 2 uger siden #2 af Steen
Jeg troede ellers man fik fat i den nye Kaka da man købte Reinier for 250 millioner kroner. Sikke et hold Real Madrid er ved at skabe. Vinicius, den nye Neymar, Igor Gomes og Reinier, to gange Kaka, og så Rodrygo, som jeg ikke lige husker, hvem han skulle være den nye af. Lidt over en milliard brugt. Ser lyst ud. Eller noget ...

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

4 år 2 uger siden #3 af Fondo_Sur
Nu må det stoppe.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce