Benzema er den tredjemest indflydelsesrige spiller i Champions League

3 år 10 måneder siden #1 af Benzeron
I Champions...

I Champions League har den tidligere Real Madrid-stjerne, Cristiano Ronaldo, i mange år været dominerende, men imens har Karim Benzema stille og roligt arbejdet sig højt op på listen over de mest indflydelsesrige spillere i turneringens historie.

Sådan er det i hvert fald, hvis man måler indflydelse på det kombinerede antal af mål og assists, da Benzema her kun har Cristiano Ronaldo og Lionel Messi foran sig. Franskmanden har scoret 64 gange og lagt op til 27 kasser i den store europæiske turnering, hvorved han har været direkte involveret i 91 mål. Således bringer han sig foran Real Madrid-legenden Raúl, der har været med i 87 mål, mens Roberto Lewandowski har et kombineret antal mål og assists på 79 på femtepladsen. De har dog alle langt op til Cristiano Ronaldo med 129 mål og 40 assists (samlet 169) på førstepladsen og Messi med et samlet antal på 149 fordelt på 114 mål og 35 assists.

I Real Madrid-sammenhæng er Benzema den trejdemest scorende spiller i klubbens historie i Champions League med kun Cristiano Ronaldo og Raúl foran sig. Tidligere på sæsonen henviste han Alfredo Di Stéfano til fjerdepladsen. Han er naturligvis også den mest scorende franskmand i turneringen, hvor Thierry Henry indtager andenpladsen med 13 mål færre.

Følgende bruger(e) sagde tak: Sahinovic

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce