Potentielt problem med ikke-EU-pladser

2 år 8 måneder siden #1 af Benzeron
Real Madrid...

Real Madrid skal have renset ud i truppen forud for den kommende sæson, hvis ikke man vil stå med alt for mange førsteholdsspillere i forhold til antallet af truppladser, og i den ligning skal man som altid også forholde sig til mængden af ikke-EU-pladser i truppen.

I forrige sæson sad Vinícius, Rodrygo og Éder Militão på de tre pladser, men der er mulighed for, at reglementet som følge af Brexit kan forkludre situationen, da Gareth Bale dermed muligvis skal betragtes som ikke-EU-spiller. Tilbage i december 2020 bekendtgjorde det spanske fodboldforbund, at Brexits indvirkning på britiske spillere i spansk fodbold ville træde i kraft fra den kommende sæson.

Det er dog ikke sikkert, at det bliver et problem for Real Madrid. Ifølge AS er det nemlig muligt, at reglerne kun kommer til at gælde spillere, der ikke allerede har en kontrakt, som altså for eksempel Gareth Bale.

En løsning kunne også være, hvis Vinícius fik det spanske statsborgerskab, som efterhånden har ladet vente længe på sig, da det i så fald vil frigive en ikke-EU-plads, som Bale i værste fald ville kunne tage i den kommende sæson, inden han endegyldigt er fortid i Real Madrid i 2022.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 8 måneder siden #2 af Estadio Santiago Bernabéu
Det bliver svært nogensinde af se Reinier og Kubo i førsteholdstruppen. Tidligere var der muligheder i at Militao kunne fortsætte sin nedtur og i stedet så opblomstrede han. Nu må de vente på Vini, Rodrygo og Bale får klaret hver deres situation.

Et skud fra hoften, hvem tror I vi ser først blive indskrevet i truppen: Kubo eller Reinier? Bare tag et vild gæt. Intet på spil.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 8 måneder siden #3 af Jaetinh
Kubo tager én sæson mere på leje hvor han får regelmæssig spilletid, smutter til VM med Japan næste sommer, overrasker alle og Real Madrid indlemmer ham i førsteholds truppen fra sommeren 2022, let's go.

Japan OL spillede forresten 1-1 mod Spanien OL holdet idag. Kubo, Asensio og Ceballos startede alle sammen og Kubo fik assisten til Japans 1-0 føring.

Mht. til ikke EU-spillere så er Kubo vel reelt set den eneste spiller i truppen som fremover altid vil være en af de 3 ikke EU-spillere, eftersom japanere ikke må have dobbelt statsborgerskab fra de fylder 22. Er Vinicius ikke i gang med sin ansøgning btw?
Følgende bruger(e) sagde tak: Dios

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 8 måneder siden #4 af baggins
Vinicius skulle være igang med at få spansk pas, men hele systemet har været på pause pga corona. Madrid håber at han får et pas til september.
Men hvis det ikke kan lade sig gøre, så håber jeg da bare man sætter Bale udenfor truppen. Uanset hvad kommer han til at hæve en kæmpe løn for at være skadet eller spille golf. Dermed burden han ikke få en plads, hvis det udelukker en af de tre brasilianere.

!Illa, Illa, Illa, Juanito Maravilla¡ !Hala Madrid¡!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • 9eren
  • 9eren's profilbillede
  • Offline
  • Platin bruger
  • Platin bruger
  • Real Madrid er en livsstil, Spanien og Madrid er mit hjem
2 år 8 måneder siden #5 af 9eren
Sælg ham hellere. Han ligner virkelig en der ikke har det i sig mere.

Ønskelisten: Frimpong, Alphonso Davies, Juanlu, M, Gutierrez, Jobe Bellingham, Rafa Marin, Leny Yoro, (Florian Wirtz).

RM TV Über alles

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Leveret af Kunena Forum
Annonce