Isco præsenteret

 

Isco blev i dag præsenteret som ny Real Madrid-spiller og det glædede det unge stortalent.

Mange har hæftet sig ved, at Isco i en ung alder har kaldt sig selv "Antimadridista" og mere har været vendt mod Barcelona, men som de fleste har også han fået et mere afklaret syn på tilværelsen i takt med at han er blevet mere moden og derfor var han da også umådeligt stolt ved præsentationen. Således sagde han:

- For en spiller er der ikke nogen større end at være i Real Madrid. At kæmpe sig til en plads på det bedste hold i verden er kompliceret, men havde jeg ikke troet på at jeg kunne gøre det, var jeg aldrig kommet hertil. Jeg kan tilpasse mig forskellige positioner. Der bliver ikke problemer med at finde en plads. Jeg er kommet for at triumfere og finde min plads. Det forventer jeg at opnå. Jeg har været Málaga-fan hele mit liv og nu er jeg i Real Madrid og jeg er den største Madridista, der findes. Ingen skal være i tvivl om min tilknytning til Real Madrid.

Isco glæder sig også til at arbejde sammen med Zidane og Ancelotti:

- Det er vigtigt, at folk der har været i fodbold som Zidane interesserer sig for en. Men jeg havde også gjort mig klart, at jeg ville spille her og her er jeg. Ancelotti har vundet mange titler, mesterskaber og CL, statistikkerne er med ham.

Endelig gjorde han også klart, at han havde tilbud fra mange klubber:

- Det er rigtigt, at jeg havde tilbud fra mange klubber i Europa, men jeg ønskede altid at skifte til Real Madrid. Pellegrini ville rigtig gerne have mig med til Manchester City, men da jeg fandt ud af, at Real Madrid ville have mig, var jeg ikke i tvivl. Det er den største klub i verden. Jeg delte værelse med Morata ved U21-EM og han fortalte mig meget godt om Real Madrid, men han skulle ikke overbevise mig om noget. Jeg havde allerede besluttet mig for klubben.

Isco får en kontrakt af fem års varighed og han har fået tildelt trøje nr. 23.

Seneste artikler...

Annonce