13 Real Madrid Femenino-spillere til landsholdstjeneste

Logo Realmadrid 010101

Der er landsholdspause i kvindefodbolden, og for Real Madrids vedkommende skal 13 spillere i aktion i den kommende periode.

For Spanien drejer det sig om keeperen Misa Rodríguez, midtbanespillerne Maite Oroz og Teresa Abelleira, backerne Olga Carmona og Oihane Hernández samt kantspilleren Athenea del Castillo. De seks spillere skal i aktion i semifinalen i Nations League imod Holland samt ud i en eventuel finale efterfølgende mod Frankrig eller Tyskland. Netop Frankrig har også en Real Madrid-spiller med i form af midtbanespilleren Sandie Toletti. Naomie Feller er også med for Frankrig, men her gælder det U23-holdet til en venskabskamp imod Belgien.

Derudover er samtlige danskere med på landsholdet i denne omgang, idét Sofie Svava, Caroline Møller Hansen og Signe Bruun alle er med, når der skal spilles landskamp mod Østrig.

Uden for Europa har Australien kantspilleren Hayley Raso med, når de skal forsøge at kvalificere sig til OL. For Colombia gælder det tre kampe til Gold Cup, og de har naturligvis supertalentet Linda Caicedo med på holdet.

Log-på for at kommentere

Signe Bruun sikrede overtidssejr til Real Madrid Femenino

Real Madrid Femenino vandt i weekenden hjemmekampen mod Tenerife på et mål i dommerens tillægstid af danske Signe Bruun.

Forud var gået en kamp, som Alberto Torils tropper havde fint styr på og man stillede da også op i stærkest mulige opstilling for at få de tre points i hus. Det startede planmæssigt med flere offensive indslag og det gav pote efter en halv times spil, da Athenea blev nedlagt i straffesparksfeltet efter et indlæg fra Olga. Dommeren pegede resolut på straffesparkspletten og Olga omsatte sikkert til 1-0-føring.

Real Madrid Femenino havde dog svært ved at gennembryde Tenerifes defensiv og man måtte derfor gå til pause med den knebne føring, som Tenerife fik udlignet 10 minutter inde i anden halvleg på et af deres sjældne besøg på Real Madrid Femeninos banehalvdel. Afslutningen fra Babajide fejlede dog ikke noget og efterlod Misa uden chance for at redde forsøget.

Hjemmeholdet pressede dog på for at få sejren i hus og efter 70 minutter var Signe Bruun tæt på, men hun og Real Madrid Femenino måtte vente helt til det 92. minut for at få de tre points med hjem, da danskeren resolut smækkede Tolettis indlæg i kassen til en fortjent, men hårdt tilkæmpet sejr.

Real Madrid Femenino har nu fire points ned til Levante på tredjepladsen.

Real Madrid Femenino: Misa, Rocío, Ivana, Toletti, Olga, Bruun (Freja Siri, 94’), Oihane (Feller, 61’), Møller (K. Robles, 61’), Linda C., Zornoza (Raso, 87’) og Athenea (M. Oroz, 61’).

Log-på for at kommentere

Alberto Toril rundede kamp nummer 100

Logo Realmadrid 010101

Alberto Toril stod onsdag aften i spidsen for Real Madrid Femenino for 100. gang, da man spillede uafgjort på udebane med Atlético de Madrid.

Toril er i gang med sin fjerde sæson som cheftræner for Real Madrid Femenino, idét han fik sin debut tilbage i december 2021.

Hidtil er det blevet til 68 sejre, og de 100 kampe fordeler sig med 66 i ligaen, 22 i Champions League, ni i Copa de la Reina og tre i den spanske Super Cup.

Log-på for at kommentere

Misa Rodríguez slog klubrekord for Real Madrid Femenino

Logo Realmadrid 010101

Real Madrid Femenino spillede onsdag aften uafgjort 1-1 med rivalerne fra Atlético de Madrid, og i den anledning spillede keeper Misa Rodríguez samtidig sin kamp nummer 100 i den bedste spanske liga.

 

Misa, der kom til klubben i 2020, er dermed den første spiller på kvindesiden til at opnå den bedrift.

Misa var også den første Real Madrid-spiller til at nå 100 kampe på tværs af alle turneringer sammen med midtbanespilleren Maite Oroz.

Log-på for at kommentere

Real Madrid Femenino fortsætter de fine takter

Efter en svær periode har Real Madrid Femenino fundet melodien og i weekenden blev det til en sejr på 1-4 ude over Betis på Ciudad Deportiva Luis del Sol.

Efter en målløs første halvleg kom der gang i løjerne og der var dansker-dong to gange inden for seks minutter, da først storspillende Caroline Møller Hansen bragte Alberto Torils tropper foran efter 58 minutters spil. Oplægget kom fra Signe Bruun, som selv scorede kort efter, da hun fulgte op på en afslutning fra Toletti.

Og det skulle blive værre endnu for Betis, som blot to minutter senere måtte se Athenea runde målmanden og sende bolden i nettet til 0-3. Med et kvarter igen reducerede Betis til 1-3 ved Carla, men det var en stakket frist, for 7 minutter før tid var Athenea på pletten igen med sin anden scoring i kampen og 10. mål i sæsonen.

Real Madrid Femenino: Misa, Rocío, Ivana, Toletti (Zornoza, 67’), Olga (Svava, 77’), M. Oroz, Bruun (Feller, 67’), Oihane, Møller (Freja Siri, 77’), Linda C. (Raso, 61’) og Athenea.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce