Madridista

 
 

Officielt: María Méndez skriver under med Real Madrid Femenino

Der går ikke en dag for tiden, uden en ny spiller officielt kan glæde sig til at tørne ud i den hvide trøje for Real Madrids kvindehold i den kommende sæson.

I dag drejer det sig om centerbacken María Méndez, som er en af de spillere, der heftigst har været rygtet til klubben i nogle måneder, og som nu bliver den fjerde spiller til positionen for sit nye hold.

23-årige Méndez kommer efter fire sæsoner hos Levante, og hun har også nået at tørne ud seks gange for det spanske landshold.

Log-på for at kommentere

Officielt: Real Madrid Femenino henter højreback hos Atlético de Madrid

Real Madrid Femeninos trup er nu tæt på at være komplet, idét man i dag har offentliggjort, at man henter højrebacken Sheila García hos lokalrivalerne fra Atlético de Madrid.

Inden Sheis tre år hos Atlético var hun fem år hos Rayo Vallecano, og hun er også noteret for 13 landskampe for Spanien.

Hos Real Madrid skal den 27-årige spanier nu kæmpe om spilletiden på højrebacken med Oihane Hernández, der har været i klubben i en enkelt sæson.

De mest kritiske mangler hos Real Madrids kvindehold er nu en venstreback, der kan aflaste Olga Carmona, og en centerback, da man p.t. blot råder over tre styks. Det var dog også tilfældet hele sidste sæson.

Log-på for at kommentere

Officielt: Real Madrid Femenino henter profil hos lokalrivaler

Real Madrid Femenino har i dag offentliggjort, at man har hentet centerbacken Antônia Silva til klubben, og dermed er man med Rocío Gálvez og det andet nyindkøb Maëlle Lakrar nu oppe på tre spillere til positionen.

Antônia kommer fra lokalrivalerne Madrid CFF, hvor hun har været forsvarskrumtap de seneste to sæsoner. Hun er 30 år gammel og har været inde omkring det brasilianske landshold i de seneste fire sæsoner, så det er en erfaren spiller – og nu en af holdets ældste – som Real Madrid har hentet til klubben.

Det forventes ikke, at Real Madrids kvindehold er færdige med at forstærke sig, for selvom man med sommerens sjette tilføjelse i form af Antônia nu er oppe på 21 spillere, har man fortsat kun én spiller til hver af de to backs.

Log-på for at kommentere

Officielt: Real Madrid Femenino henter profil hos ærkerivalerne

Der er gang i svingdøren hos Real Madrid Femenino, hvor der for tiden kommer nogle store navne til. I dag blev det officielt, at man har hentet 23-årige Eva Navarro hos bysbørnene Atlético de Madrid, hvor hun har spillet de seneste to sæsoner efter sine fire år før det hos et andet spansk tophold, Levante.

Real Madrid har været kædet sammen med Navarro i en årrække, men efter to grumme knæskader sluttede hendes ophold i Levante, skiftede hun altså til Atlético, hvor hun fik debut et halvt år inde i sin første sæson efter at være kommet tilbage fra sin skade og siden har været fast inde omkring startopstillingen.

Navarro må forventes at skulle tage sig af højrekanten hos Real Madrid, der netop har sagt farvel til Hayley Raso. Navarro er også på det spanske landshold, som hun var med til at gøre til verdensmester i 2023, dog med hele kampen på bænken i finalen.

Log-på for at kommentere

Officielt: Real Madrid Femenino henter fransk landsholdscenterback

Sommerens fjerde signing til Real Madrid Femenino er på plads, og denne gang er det en forstærkning til centerforsvaret i form af 24-årige Maëlle Lakrar, der kommer til klubben efter seks sæsoner hos Montpellier.

Lakrar har været på det franske landshold siden 2023, og hun er en kærkommen tilføjelse, ikke kun på grund af sit flotte renommé men også fordi, hun nu er én af kun to centerbacks på Real Madrids kvindehold. Der forventes altså at komme flere til det kommende stykke tid, både til centerforsvaret og de tyndt besatte backer.

Det bliver Lakrar første udlandseventyr, idét hun startede sin karriere hos Marseille.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...