U19-mandskabet lægger deres kvalifikationsskæbne i egne hænder

 

Der var ingen plads til fejl da Real Madrids u19-hold gæstede APOEL i Nicosia, og Guti’s tropper kom da også flyvende fra start, i deres 3-0 sejr på femte kampdag i UEFA Youth League gruppespillet.  Dani Gómez og Óscar var på spil for de hvidblusede, som også var klart det bedste hold. Nu er der altså håb for de unge spillere for at komme i knockoutfasen, efter at Tottenham tog en udebanesejr med fra Dortmund, som u19-mandskabet altså også skal slå for at komme videre fra gruppespillet.

Ungdomsholdet kom rigtig godt ind til kampen, og allerede efter knapt ti minutter, kunne Dani Gómez komme på Alberto’s indlæg fra højre side, og sætte bolden ind ved den nærmeste stolpe. Gómez, som nu er holdets førende målscorer, har altså noteret sig for hele seks scoringer i dette års turnering. I det 27. minut kunne Óscar fordoble føringen med en flugter fra kanten af feltet. Guti’s mandskab kunne altså gå til pause foran med to, dog med følelsen af, at det kunne have blevet til endnu mere, specielt med Césars afslutning på overliggeren efter 35 minutter.

Kampen havde meget lignende tendenser spillemæssigt i anden halvleg, med et sultent u19-hold der fortsat dominerede, og forsøgte at forøge deres føring yderligere. En af halvlegens allerstørste muligheder tilfaldt Pedro, men hjemmeholdets målmand matchede kvaliteten af hans afslutning. I den sidste fase af kampen fik APOEL et par chancer, med Adoni tagende del i flere af deres aktioner. Men det skulle blive Óscar der scorede kampens sidste mål i det 89. minut, hvor han uden for feltet kunne skyde bolden helt op i det øverste målhjørne. Holdet er altså nu to point efter Dortmund, som de skal møde i den sidste runde af gruppespillet.

Startopstillinger:

0 - APOEL: Paraskevas, Sokratous, Karayiannis, Adoni, Scottis, Stylianides, Artemiou, Andreou, Koukos (Okkaridis, 78’), Papoutsos og Naoum (Polikarpou, 69’).

3 - Juvenil A: Adrián, López, Víctor Chust, Álex, Miguel Gutiérrez, Moha, Alberto (Miguel Baeza, 46’), Óscar, César (Pedro, 61’), Vacas og Dani Gómez (More, 77’).

Mål:

0-1 (10. min): Dani Gómez.

0-2 (27. min): Óscar.

0-3 (89. min): Óscar.

aesportslounge
Mødestedet i København for Madridistas!

Anden sejr i træk til Castilla

 

HORIZONTALCASTILLADEFINITIVA

Castilla afsluttede i sidste weekend deres hidtil bedste uge i sæsonen, hvor både onsdagskampen mod Celta B, og søndagskampen mod Rápido de Bouzas bød på sejr. I sidstnævnte opgør kunne holdet glæde sig over, at have spillet fremragende fodbold, hvor den fulde dominans heldigvis medførte tre mål, og massevis af chancer. Hermed seks velfortjente point til Castilla-holdet, som belønning for ugens flotte resultater, der fører holdet opad i tabellen.

Rápido de Bouzas virkede skræmte fra begyndelsen af opgøret mod Castilla, hvor Óscar kom tæt på efter 11 minutter, hvor han skød lige over målet. Derfra var opgøret jævnbyrdigt i en periode, hvor begge hold var på bolden i kort tid af gangen. I det 42. minut, fik madrilenerne deres største chance i første halvleg. Feuillassier tog et godt løb i højre side, og lagde et indlæg ind til bagerste stolpe, hvor Oscár skød ved siden af på en flugter.

Efter pausen blev Dani Gómez skiftet ind, og allerede efter fem minutter blev der begået straffespark på Quezada. Javi Sanchez omsatte fra 11-meter pletten, og Rápido de Bouzas måtte kæmpe for en udligning. De spillede godt i en periode, men efterlod for meget plads, hvilket gav en stor chance til Seoane blot fire minutter efter åbningsmålet.

Herefter tilkom der et hav af chancer, til blandt andre Dani Gómez og Feuillassier, men det skulle blive Fidalgo der gjorde det til 2-0 på et indlæg fra Quezada. Blot fem minutter senere, kunne Seoane lukke og slukke på en ripost efter en parade fra modstanderholdets målmand.

Opstillinger:

3 - Real Madrid Castilla: Belman, Álex (Dani Gómez,46’), Tejero, Manu Hernando, Javi Sánchez, Quezada, Jaume, Feuillassier, Seoane, Óscar (Mancebo, 77’) og Cristo (Fidalgo, 69’).

0 - Rápido de Bouzas: Brais, Adrián, Cris, Trigueros, Ruxi, Caba (Deivid ,75'), Óscar, Isma, Carlitos (David ,61'), Diz (Yago ,58') og Anderson.

Mål:

1-0 (min. 50): Javi Sánchez, straffespark.

2-0 (min. 74): Fidalgo.

3-0 (min. 79): Seoane.

Fire spillere udtaget til U19-landshold

Real logo 140717

Den spanske u-19 træner, Luis de la Fuente, offentliggjorde i går listen af spillere der skal med til venskabskampen som spilles den 14. november imod Portugal. Iblandt de udtagede, er der fire unge madrilenske spillere. Der er tale om følgende:

Gorka Zabarte:
”Den nye Nacho” fra LaFabrica. Han har mange ting til fælles med forsvarsspilleren fra Real Madrids førsteholdstrup, og kan hermed også spille i alle fire defensive positioner, altså både centralt og som back. Gorka har spillet i Real Madrid siden Infantil-årene, og drager i sit spil store fordele af sin gode fysiske styrke. Han er i skrivende stund kaptajn for Guti’s Juvenil A-hold.

Adrián de la Fuente:
Central forsvarsspiller på Juvenil A. Han har gjort sig positivt bemærket på holdet, hvilket har bidraget til, at han har fået De la Fuentes´ tillid. Han er stærk i luftspillet, er en stærk pasnings-spiller, og arbejder godt uden bolden og så er han fast mand på Gutis hold. Hele hans fodboldopvækst har foregået i Madrid; han kom ind på benjamines i 2007. Hermed har han allerede et årti på bagen i Madrid, i den hvide trøje, og det kan sagtens blive til flere…

Fran García:
Hans navn er et af de mest kendte i La Fábrica, da han er en af de allermest lovende spillere, som spås en fremtid på førsteholdet, inden for de næste par år. Han er en komplet spiller i venstresiden; han har fart, gennemslagskraft og kan også score mål. Han er fundamental for holdet, og vil næsten med sikkerhed tage med på Real Madrids sommertur til næste sommer. Selvom han var et år yngre sidste år end sine holdkammerater, var han allerede på daværende tidspunkt med i U19-truppen. I år bliver en af de ledende profiler.

Alberto Fernández:
En teknisk dygtig spiller, som oftest spiller i højre side, men som også er komfortabel i venstre. Han har en god evne til at positionere sig steder hvor han kan blive målfarlig, og den evne suppleres godt af hans solide afslutningsevne. Kommer oprindeligt fra Murcia, men kom til Madrid i 2013 som forstærkning til Cadete B-holdet.

U17-spillere hjem fra Indien med store forhåbninger

Real logo 140717

Real Madrid har fået fem sølv-vindere hjem fra U17-VM i Indien efter at Spanien tabte 2-4 til England, på trods af en føring på 2-0.

 

Alle fem spillere er 17 år og optræder på Gutis succes-fulde Juvenil A-mandskab, men deres fremtidsudsigter er i øjeblikket vidt forskellige. 

 

Víctor Chust:

- Central forsvarer. Han er blevet en vigtig brik på Juvenil A-mandskabet, hvor han efterhånden må betragtes som fast mand. Han kom til klubben som 12-årig fra Valencia og har været en nøglespiller på alle de hold, han har spillet på. Han er især kendetegnet ved at være stærk i luftspillet og have et godt blik for at aflevere bolden og placere sig rigtigt på banen. Han er en af de spillere, som klubbens sportslige ledelse hele tiden holder et særligt øje med.

 

Antonio Blanco:

- Defensiv midtbanespiller. Hans plads på Juvenil A-holdet er i øjeblikket overtaget af den et år ældre Martín Calderón. Han bør væbne sig med tålmodighed og afvente, at Martín Calderón i den kommende sæson rykkes op og i Real Madrid er man sikre på, at han efterhånden vil få en større hovedrolle.

 

Moha:

- Midtbanespiller. Han er den spiller, som fik mindst spilletid ved VM-slutrunden og i øjeblikket har Guti heller ikke den store tiltro til ham og ligesom Antonio Blanco er der lige nu en ældre spiller, som dækker hans position og derfor skal han også væbne sig med tålmodighed og gribe de chancer, som opstår i løbet af en sæson.

 

César Gelabert:

- Offensiv midtbanespiller/Angriber. Det største talent i 2000-generationen og en af de spiller, som man følger tæt i La Fábrica. Han er fast mand på Gutis mandskab og betragtes som det største talent. Han gjorde det godt ved VM-slutrunden og er inde i en god periode med blandt andet et pragtmål mod Tottenham i Youth League. Man forventer, at han også i den kommende sæson skal tørne ud for Juvenil A, men det er et spørgsmål om tid, før man for alvor ser ham slå igennem på Castilla-mandskabet.

 

Pedro Ruiz:

- Angriber. La Fábricas Ibrahimovic, bliver han kaldt, og så kan forventningerne næsten ikke sættes større for den 197 cm. høje angriber, som på trods af sin højde har en rigtig god teknik og sparker godt med begge ben. Og så giver det næsten sig selv, at han også er hovedstøds-stærk. Han er fast mand på Juvenil A-holdet. Han bliver også fulgt rigtig tæt.

Youth League: Juvenil A ydmygede APOEL

Juvenil APOEL 140917

Guti har en ambition om at vinde Youth League i indeværende sæson og madrilenerne viste således også storform hjemme mod APOEL.

Gutis mandskab sæsondebuterede i Youth League med en historisk stor sejr - klubbens største Youth League-sejr nogensinde - da madrilenerne baskede cyprioterne 10-0 i en ensidig affære i egen hule på Di Stéfano, hvor publikum blev forkælet med ikke bare ét, men hele to madrilenske hattricks. 

Som slutcifrene rigtigt nok indikerer, så dominerede Gutis tropper kampen fra start til slut og selvom det tog Dani Gómez 18 minutter at åbne den madrilenske målkonto, så førte hjemmeholdet alligevel 5-0 ved pausen. Dani Gómez førte an i første halvleg med et hattrick og De la Fuente og Miguel Baeza stod for de to sidste scoringer i kampens første 45 minutter. 

I anden halvleg ville Pedro også lege med. Den sevillianske angriber nettede tre gange på kun 15 minutter og overtog dermed tjansen foran kassen for Dani Gómez, der blev skiftet ud i halvleg. Zabarte og Miguel Baeza nettede begge ligeledes i anden halvleg. 

Gutis u/19-drenge fører naturligvis madrilenernes Youth League-gruppe qua den store målmargen. Tottenham vandt det andet opgør over Dortmund med 4-0 og indtager derfor andenpladsen i puljen.

Juvenil A's holdopstilling: Moha Ramos, Zabarte, De la Fuente, Víctor, Jordi, César, Antonio, Miguel Baeza, Fran García (Pedro, 46’), Alberto (Moreno, 66’) og Dani Gómez (Vacas, 46’).
APOEL's holdopstilling: Paraskevas, Sokratous, Karayiannis, Scottis, Adoni, Stylianides, Andreou, Polikarpou (Papoutsos, 51’), Grubac, Koukos og Okkaridis (Charalambous, 58’).
 
Mål:
1-0 (min.18): Dani Gómez.
2-0 (min.25): Dani Gómez.
3-0 (min.32): De la Fuente.
4-0 (min.41): Miguel Baeza
5-0 (min.43): Dani Gómez
6-0 (min.49): Zabarte.
7-0 (min. 62): Pedro.
8-0 (min. 71): Pedro.
9-0 (min. 77): Pedro.
10-0 (min. 83): Miguel Baeza.

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

  • Optimering af teknisk funktionalitet
  • Integration til facebook.com
  • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.