Nederlag i sidste testkamp

Castilla nederlag burgos

Real Madrid sluttede optakts-sæsonen af med et nederlag på udebane till Burgos, som kunne behage de meget få fremmødte tilskuere med en sejr på 3-2.

På trods af nederlaget viste Raúls tropper gode takter og man formåede at komme tilbage fra 0-1, da Baeza kort før pausen headede Guillems indlæg fra højrekanten i nettet. Efter en times spil var det Gila, som sendte bolden i netmaskerne og så lignede det pludselig en Castilla-sejr.

Hjemmeholdet ville det dog anderledes og de fik blod på tanden, da Víctor Chust med et selvmål sørgede for udligning og kort før tid fik man så tilkendt et straffespark, som Indiano omsatte til sejrsmålet. Forinden havde Castilla dog et par chancer for selv at få sejren i hus, men det lykkedes ikke at få omsat dem til mål.

Real Madrid Castilla indleder sæsonen i den kommende weekend med opgøret mod Las Rozas.

Castillas hold: Belman (Altube, 46’), Guillem (López, 77’), Javi Hernández (Fran García, 63’), Manu (De la Fuente, 77’), Víctor Chust, M. Gila (Pedro, 77’), Kubo, Fidalgo, Latasa (Pablo, 71’), Baeza (Marvin, 71’) og Jordi (Ayoub, 63’).

Log-på for at kommentere

Midtuge-nederlag til Castilla

Ral trner

Real Madrid Castilla spiller i aften træningskamp mod Burgos, men i midtugen var man i kamp mod Cultural Leonesa og her løb man ind i et nederlag på 3-0.

På trods af det klare nederlag var Raúls tropper i total kontrol over kampen i starten og anført af en særdeles veloplagt Takefusa Kubo burde man nok have bragt sig i front.

I stedet var det Cultural Leonesa, som slog til med to scoringer i det 28. og 34 minut og igen fem minutter inde i anden halvleg, som slog luften ud af Castilla-mandskabet, bortset altså lige fra det japanske vidunder, som var kampens oplevelse.
CASTILLA: Belman; Guillem, De la Fuente, Chust, Javi Hernández; Fidalgo, Bravo, Baeza; Kubo, Pedro og Jordi. Disse spillede også: Ayoub, Fran García, Latasa, Manu Hernando, López og Marvin.

Log-på for at kommentere

Rodrygo ude med muskelskade

Rodrygo debut 210719

Rodrygo Goes kommer ikke med i Castillas næstsidste forberedelseskamp, som spilles i aften ude mod Cultural y Deportiva Leonesa.

Den brasilianske offensivspiller har pådraget sig en mindre muskelskade i låret og må derfor holde pause.

Der er ikke meldt noget ud om skadens omfang, men det forventes ikke at være alvorligt.

Log-på for at kommentere
Diskuter denne artikel i forumet.

Castilla sænket af tidligere spiller i træningskamp

Billedresultat for tenerife 3-2 castilla

Castilla spillede lørdag aften en træningskamp mod Tenerife, hvor hverken Rodrygo eller Kubo deltog, og her tabte man altså 3-2 til Tenerife, som for nyligt erhvervede sig Dani Gomez fra Castilla.

Netop ovennævnte spanier var da også brandvarm i starten af kampen, og fik både scoret til 1-0 og 2-0, inden der var gået 27 minutter. Blot tre minutter senere reducerede Real Madrid's Pedro til 2-1, på et hovedstødsmål via et frisparksindlæg, men i starten af anden halvleg kunne Tenerife udbygge deres føring til 3-1, på et tap-in af Milla.

Anstrengelserne for at komme tilbage i kampen, rakte desværre kun til en reducering til 3-2 for Castilla, det sidste mål kommende i 84. minut, hvor Pablo kom først på et fladt indlæg inde i feltet.  

Kampen var alt i alt ganske lige, men Altube i madrid-målet havde ikke en synderligt god dag på kontoret, og var skyld i Tenerife’s første mål med en giftig fejlaflevering, og kunne formentlig også godt have gjort det bedre i situationen hvor Milla gjorde det til 3-1 til Tenerife.

Startopstillinger:

3 - Tenerife: Ortolá (Dani, 45’), Alberto (Alejandro, 60’), Milla, Naranjo, Suso, Bermejo (Borja, 45’), Aitor Sanz (Barrena, 60’), Mazán (Ismael, 45’), Moore (Luis Pérez, 45’), Sipcić (Carlos, 60’) og Dani Gómez (Llarena, 82’).

2 - Real Madrid Castilla: Altube, López (Gillem,45’), Fran García (Víctor, 45’), Manu Hernando (Gila, 45’), De la Fuente (Javi Hernández, 45’), Bravo, Marvin (Latasa, 56’), Ayoub (Miguel Baeza, 45’), Pedro (Pablo, 65’), Fidalgo og Jordi.

Mål:

1-0 (min. 4): Dani Gómez.

2-0 (min. 27): Dani Gómez.

2-1 (min. 30): Pedro.

3-1 (min. 47): Milla.

3-2 (min. 84): Pablo.

Log-på for at kommentere

Rodrygo imponerer i Castilla-debut

Billedresultat for rodrygo alcorcon

Castilla-mandskabet spillede i går (07/08) deres første kamp på Alfredo di Stefano (Castilla’s hjemmebane) i denne sæson, og her var der særligt to nye ansigter, der var interessante at følge - Rodrygo og Kubo.

De to unge talenter havde chancen for at imponere i deres første kamp for reserveholdet som nu er under ledelse af Raul, og specielt Rodrygo greb i høj grad denne mulighed.

Brasilianeren scorede nemlig allerede til 1-0 efter 39 minutter, og hans evner på bolden blev anset som ”sensationelle gennem hele kampen”. Publikum klappede ham fra banen da han blev skiftet ud med 20 minutter tilbage, som et resultat af hans fremragende præstation.

Kampen var blot en venskabskamp mod Alcorcon, men de gode takter fra Rodrygo var selvfølgelig alligevel yderst velsete. Castilla vandt opgøret 3-0, og er nu ligesom førsteholdet snart klar til at påbegynde sæsonen for alvor.

Mens Kubo nu blandt spanske medier forventes at blive lejet ud i den kommende sæson (Valladolid har været nævnt som en mulig destination), forventes Rodrygo helt modsat at skulle blive i de madrilenske omgivelser, og måske endda for at kunne støde til førsteholdet hvis Zidane skulle finde dette nødvendigt.

Log-på for at kommentere