Madridista

 
 

Real Madrid sender argentinsk stortalent til Sporting Lissabon

Real Madrid må efter alt at dømme sige farvel til det 17-årige argentinske stortalent, Paulo Iago, som efter nogle uoverensstemmelser med klubben nu meldes på vej til portugisiske Sporting Lissabon.

Der har ellers gennem flere år været knyttet store forventinger til Paulo Iago, men i den netop overståede sæson ragede han uklar med klubbens sportslige ledelse, som ville have ham til at tage endnu en sæson under Álvaro Arbeloas kyndige vejledning på Juvenil A-holdet, men det stred mod argentinerens ønsker og anført af hans agent, Jorge Mendes, kom man så langt fra hinanden at det syntes umuligt at mødes igen og derfor afhænder man nu den dygtige offensivspiller.

På trods af uoverensstemmelserne har Real Madrid dog sikret sig en tilbagekøbsklausul på argentineren.

Log-på for at kommentere

Real Madrid henter angrebs-talent i Atlético Madrid

Real Madrid kigger fortsat mod Atlético Madrid, når det handler om at forstærke La Fábrica til den kommende sæson.

Denne gang har man hentet Cadete B-angriberen Yeremiah Ramos, det imponerede alt og alle med sine 33 mål, hvilket gjorde ham til suveræn topscorer i rækken, hvor Marcelos søn, Enzo Alves, blev noteret for 24 mål.

Det er tredje sommer i træk, at Real Madrid benytter lejligheden til at hente talenter hos naboen efter at ikke-angrebs-pagten mellem klubberne blev ophævet og tidligere på måneden hentede man også målmanden Sergio Mestre i Atlético Madrid.

Log-på for at kommentere

Eibar henter centerback hos Castilla

Da Real Madrids centerbacks gik i stykker én efter én i sidste sæson, blev der søgt med lys og lygte hos Castilla efter en spiller, der kunne vise sig klar til at aflaste og måske endda indtage en rolle på førsteholdet.

Som bekendt skete det aldrig, og en lille håndfuld Castilla-spillere var fra tid til anden med i kamptrupperne for førsteholdet, og faktisk blev det også til debut for én af dem, nemlig Álvaro Carrillo. Men det blev nok også hans højdepunkt i Real Madrid.

I hvert melder Marca, at Segunda División-klubben Eibar har hentet den 22-årige centerback på en kontrakt af tre års varighed. Naturligvis hvor Real Madrid som vanligt beholder 50% af spillerens rettigheder. Carillo fik ellers sin debut, da han spillede fuld tid i den første Copa del Rey-kamp mod en modstander længere nede i rækkerne end Castilla, nemlig fjerdedivisionsholdet Arandina.

I alt var han i førsteholdskamptruppen seks gange, men en skade kom også til at drille ham i store dele af sæsonen, hvorfor det kun blev til 20 kampe for Castilla, dog altid som sikker starter.

Log-på for at kommentere

Castilla forlænger med forsvarsspiller til 2026

Logo Realmadrid 010101

22-årige David Cuenca startede sidste sæson hos Real Madrid C, men henimod slutningen af sæsonen bed han sig fast på Raúls Castilla-mandskab, og der kommer han også til at udfolde sig i den kommende sæson.

For Cuenca – der primært er centerback, men blev anvendt hyppigt som venstreback hos Castilla – har forlænget sin kontrakt med klubben, så den nu løber frem til 2026.

Cuenca fik sine første Castilla-minutter i januar i år, og da han for første gang blev valgt til startopstillingen i en kamp i februar, så han sig ikke tilbage. Han spillede de efterfølgende ti kampe, altså 12 i alt, inden han grundet en skade måtte sidde ude de sidste fire. Men nu kommer der altså til at være meget mere Castilla-bold for Cuenca.

Log-på for at kommentere

Officielt: Getafe henter Peter Federico

Real Madrid og Getafe er blevet enige om en handel, der sender Peter Federico til forstadsklubben frem til 2028.

Peter Federico var i sidste halvdel af sidste sæson udlejet til Valencia, som ikke ville gøre brug af forkøbsaftalen og det har Getafe udnyttet til at hente den 21-årige spiller.

Offensivspilleren kom til Real Madrid i 2016 og har taget turen op gennem La Fábrica og i 2020 var han med til at vinde Youth League. I 2021 fik han debut for førsteholdet, hvor det nåede at blive til tre optrædender.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...