Madridista

Knebent Castilla-nederlag til Alcorcón

Real Madrid Castilla tabte knebent weekendens udekamp mod Alcorcón med 2-1, men holdet havde fortjent en lidt bedre skæbne.

Endnu en gang var det manglen på træfsikkerhed foran mål, der blev afgørende for Raúls tropper, som havde et par gode forsøg i kampens indledning, men måtte se Esteban Aparicio bringe hjemmeholdet omkring den halve time.

I anden halvleg fik højrebacken David Jiménez udlignet på et flot frispark i det 54. minut, men tyve minutter senere kunne Llorente hamre bolden ind bag en sagesløs Fran González til slutresultatet 2-1

Dermed er Real Madrid Castilla fortsat placeret i bunden af rækken.

Real Madrid Castillas hold: Fran González, Asencio, Chema, Gonzalo, David Ruiz (Víctor Ruiz, 59’), Loren Zúñiga (De León, 85’), David Jiménez, Youssef (Antonio David, 77’), De Llanos (Yáñez, 60’), Pol Fortuny (Valdepeñas, 77’) og Ribes.

Log-på for at kommentere

Castilla fik uafgjort trods lynføring

Castilla spillede i går holdets fjerde uafgjort på otte kampe i sæsonen, da man hjemme fik 1-1 imod oprykkerne fra Yeclano.

Det var venstrebacken Youssef Enríquez, der bragte Castilla foran allerede efter tre minutter, da han tog et indlæg til sig inde i feltet og fik afsluttet med det kolde højre. Et rigtig kludemål, hvor bolden dalede ned bag keeperen efter at have taget en afretning, men det gav altså Castilla føringen tidligt i kampen.

Desværre skulle der kun gå 20 minutter, før Yeclano fik udlignet på en dødbold, og det endte altså også med at blive kampens eneste scoringer. Med lidt større skarphed kunne Castilla-angriberen Loren Zúñiga dog godt have gjort det bedre, da han kom først på et indlæg fra højre og sparkede langt over mål.

Ellers var der ikke de store chancer, og med det ene point betyder det, at Castilla i skrivende stund ligger nummer 16 af 20 – altså på den øverste af nedrykningspladserne, hvor nummer 15 og 14 dog stadig har en kamp i hånden.

Castillas hold: Fran González, Lorenzo, Asencio, Chema, Gonzalo, Zúñiga, Jiménez (David Ruiz, 74‘), Youssef, De Llanos (Manuel Ángel, 53’), Fortuny (Jacobo, 86'), Ribes.

Juvenil A-kamp udskudt - kan ikke stille hold

Real Madrid Juvenil A har været nødsaget til at melde afbud til weekendens kamp mod Rayo Vallecano, da man simpelthen ikke kan stille hold.

Det spanske fodboldforbund har accepteret, at man finder en ny dato til kampen og det skyldes ikke mindst stor velvilje fra Rayo Vallecano, som har accepteret at aflyse kampen og finde et andet tidspunkt.

Álvaro Arbeloa råder over en trup på 23 mand, men her er 14 fraværende i løbet af weekenden og det fordeler sig ligeligt mellem skader og landskampe for spillerne.

Det spanske fodboldforbund har ligeledes accepteret Barcelona Atlétics anmodning om at få udskudt deres opgør mod Real Sociedad B.

Castilla tabte snævert i Andalusien

Castilla spillede i weekenden på udebane mod Sevillas B-hold, der har gjort det godt som oprykkere og nu ligger nummer syv i tabellen. Det gør de blandt andet på baggrund af den 1-0-sejr, de hentede mod netop Castilla.

Målmand Diego Piñeiro fik sin første kamp i sæsonen, sandsynligvis fordi Fran González skulle agere andenkeeper for førsteholdet, og han gjorde det glimrende med nogle fine redninger kampen igennem, herunder den bedste på et forsøg tæt foran mål i starten af anden halvleg.

I den anden ende af banen havde holdets eneste reelle angriber, Loren Zúñiga, de bedste muligheder. Først da han var tæt på at snuppe bolden foran keeperen, der dog nåede at redde kastanjerne ud af ilden, og senere på et hovedstødsforsøg over mål.

Desværre sluttede kampen med en spand koldt vand i hovedet på Castilla-spillerne, da Sevilla-indskifteren Pascual hamrede bolden op i nettaget uden chance for Piñeiro efter 89 minutter og 30 sekunders spil.

Kampen sluttede 1-0, og dermed ligger Castilla nummer 18 ud af 20 – altså under den nedrykningsstreg, som man dog fortsat kun har ét point op til.

Castillas hold: Piñeiro, Cuenca, Asencio, Chema, Gonzalo, Muñoz, Zúñiga (Jeremy, 73’), Jiménez (Lorenzo, 56’), Youssef, De Llanos (David Ruiz, 73’), Ribes (David, 56’).

Også Youth League-holdet tabte til Lille

Det var ikke kun Real Madrids førstehold, der sagde farvel til en lang stime uden nederlag i gårsdagens visit i Lille.

Også Álvaro Arbeloas Youth League-mandskab røg ind i et nederlag, som kom til at lyde på 2-1 og det var ikke helt efter spil og chancer.

Begge hold indledte friskt og kom frem til gode chancer, men Real Madrid fik spoleret lidt af det gode spil, da Aimar måtte lade sig udskifte efter blot 20 minutters spil efter et slag i ansigtet i et sammenstød med Imbondo, der slap med gult kort.

Fem minutter før pausen kom hjemmeholdet foran ved Diaoune og blot tre minutter senere blev det 2-0 ved Ayodele, hvilket også var pausestillingen.

Straks i anden halvleg var Lille tæt på at lukke og slukke, men Lachaab skød på stolpen og herfra overtog Arbeloas tropper teten og kom frem til flere gode muligheder. Yáñez reducerede i det 57. minut og 13 minutter før tid ville man gerne have haft et straffespark, da Diaoune afværgede et langskud fra Regueira med hånden, men dommerens fløjte forblev tavs.

Real Madrid havde også et skud på stolpen ved Roi, mens Merzouk i Lille-målet måtte hive en stor redning frem på afslutningen fra Perea for at forhindre udligningen.

Real Juvenil A: Álvaro, Fortea (Roi, 19’), Valdepeñas, Aguado, Mesa (Liberto, 75’), Yáñez, Regueira, Pol Durán, Roberto Martín, Aimar (Hugo de Llanos, 19’) og Barroso (Perea, 46’).