Álvaro sikrede snæver Castilla-sejr

Castilla hentede her til formiddag tre point, da man på udebane slog bundholdet Melilla med 1-0 på udebane.

 

Det var Castilla, der kom bedst fra start med optimistisk spil og optræk til flere chancer, og efter en halv time gav det pote, da Álvaro Rodríguez sparkede det, der skulle være matchvindermålet i kassen. Melilla fulgte op med et par fine muligheder, og i anden halvleg lagde de pres på Raúls mandskab, men det lykkedes dem aldrig at passere målmand Lucas Cañizares i målet.

Dermed vandt Castilla for anden kamp i træk, og det placerer dem på niendepladsen i tabellen med ni point op til playoff-pladserne og syv ned til nedrykningsstregen.

Castillas hold: Cañizares, Carrillo, Mario Martín, Álvaro, Nico Paz, Asencio, Gonzalo (Víctor Muñoz, 84’), Manuel Ángel (Marvel, 67’), Palacios (Theo, 67’), Ribes, Cuenca.

Log-på for at kommentere

Real Madrid Castilla hentede tiltrængt storsejr

Real Madrid Castilla kom endelig tilbage på sejrs-sporet og det endda med manér, da man i weekenden slog Real Murcia med hele 5-1 hjemme på Estadio Alfredo di Stéfano.

Først skulle man dog lige gennem en målløs første halvleg uden klare chancer til nogen af holdene, men i anden halvleg tog Raúls tropper fat med det samme, da Nico Paz tog sagen i egen hånd og hamrede bolden i nettet uden chance for Gianni i Murcia-målet og det argentinske stortalent var ikke færdig med at score.

Otte minutter senere tog han sig kærligt af et frispark uden for straffesparksfeltet, som via stolpen røg i mål og så var kampen reelt afgjort. Victor Muñoz ville dog også være med, da han sled sig igennem på højrekanten og sendte bolden i nettet. Efterfølgende fejrede han sin scoring som en vis franskmand.

Gonzalo og Álvaro Rodríguez har været lidt udskældte i denne sæson, hvor de ikke har leveret nok mål, men de kom begge på måltavlen. Førstnævnte i det 76. minut og sidstnævnte i det 89. minut og den scoring kom blot minutter efter Carrillos reduceringsmål på et flot udført saksespark.

Real Madrid fik dermed lidt oprejsning efter nogle skuffende resultater på det seneste.

Real Madrid Castilla: Cañizares, Carrillo, Mario Martín, Nico Paz, Asencio, Gonzalo (Álvaro, 81’), Manuel Ángel (David, 86’), Palacios (Theo, 78’), Aparicio (Víctor Muñoz, 46’), Ribes og Cuenca (Obrador, 78’).

Log-på for at kommentere

Real Madrid Castilla fortsætter nedturen

Real Madrid Castilla har gang i en sæson til glemmebogen og weekenden bød på en ny ydmygelse, da man måtte rejse hjem fra udekampen mod Algeciras med et nederlag på 3-0.

 

Det var ellers ikke fordi Raúls tropper ikke kunne komme frem til afslutninger, men symptomatisk for denne sæson har man bare ikke været skarpe nok foran mål og det kom til at koste dyrt mod et effektivt hjemmehold, der bragte sig foran ved Javi López-Pinto efter 28 minutters spil.

Syv minutter inde i anden halvleg kunne hjemmeholdet så øge ved Turrillo, da han var hurtigst over bolden i straffesparksfeltet.

Real Madrid Castilla var tæt på en udligning med Carrillos stolpeskud, men i stedet måtte man se Javi López-Pinto lukke og slukke med sin anden scoring i kampen med 12 minutter igen.

Real Madrid Castilla møder i næste runde Real Murcia.


Real Madrid Castilla: Cañizares, Tobias (Palacios, 64’), Obrador (Aparicio, 71’), Carrillo, Theo (Jeremy de León, 71’), Álvaro (Víctor Muñoz, 64’), Nico Paz (David González, 81’), Asencio, Gonzalo, Manuel Ángel og Cuenca.

Log-på for at kommentere

Real Madrid Castilla er i frit fald efter nyt nederlag

Real Madrid Castilla er i frit fald efter endnu et nederlag, denne gang på hjemmebane til nedrykningstruede Mérida, der vandt 0-1 på Estadio Alfredo di Stéfano.

Raúls tropper er nu uden sejr i de seneste fem kampe og er tættere på selv at blive en del af nedrykningsspillet end på at blive en del af oprykningsspillet. Real Madrid Castilla gik ellers ind til opgøret med masser af spillelyst, men man mangler det sidste og afgørende i at kunne sætte sig igennem og første halvleg endte derfor uden scoringer, selv om der var chancer i begge ender af banen.

Real Madrid Castilla fik til gengæld en spand koldt vand i hovedet straks i anden halvleg, da Llácer hamrede bolden ind bag Mario de Luis.

Herfra blev det svært for Castilla-mandskabet, som har uendeligt svært ved at finde vej til netmaskerne og indskiftningerne af Manuel Ángel og Aparicio gav ikke afgørende resultater, selv om spillet blev bedre med deres indtræden.

Real Madrid Castilla: Mario de Luis; Tobias, Asencio, Edgar, Obrador; Mario Martín, Theo (66' Manuel Ángel); Nico Paz, Gonzalo (88' Víctor Muñoz), Palacios (66' Aparicio); Álvaro.

Log-på for at kommentere

Real Madrid Castilla tabte ude til Ceuta

Real Madrid Castilla måtte rejse fra Ceuta med et nederlag på 2-0 og holdet er nu placeret midt i rækken.

Der var ikke mange ting, der gik Castillas vej og allerede efter en halv time blev man ramt af en udvisning af Ribes, som lavede frispark på Sofiane i et kontra-angreb til hjemmeholdet. Forinden ville Raúls tropper dog gerne have haft et frispark til Nico Paz, men dommerens fløjte forblev tavs.

Det gjorde den også tre minutter efter udvisningen, hvor Real Madrid Castilla appellerede for et straffespark, men heller ikke det blev dømt og så gik holdene til pausen uden scoringer.

Første scoring kom dog syv minutter inde i anden halvleg, da Aisar bragte hjemmeholdet foran og 13 minutter senere øgede Ceuta føringen ved Romera, som headede bolden ind bag Mario de Luis i en situation, hvor Castilla ville have en off side-kendelse, hvilket man ikke fik.

Dermed tabte Real Madrid Castilla endnu et skridt i kampen om at komme med i oprykningsspillet.

Real Madrid Castilla: Mario de Luis, Tobias (Jeremy de León, 76’), Obrador, Mario Martín, Theo (David González, 59’), Nico Paz, Asencio, Palacios (Álvaro, 59’), Víctor Muñoz (Edgar, 46’), Aparicio (Gonzalo, 46’) og Ribes.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...

Annonce