Upamecano fastholder Real Madrids interesse

Det er ikke planen, at Real Madrid skal bruge store penge denne sommer, men man holder dog fortsat øje med fremtidige forstærkninger, og her er Leipzigs centerback, Dayot Upamecano, fortsat et aldeles varmt emne.

Zidane har længe beundret den 21-årige franskmand, og forleden imponerede han stort med en fantastisk præstation imod Atlético Madrid i kvartfinalen i Champions League, hvorfra han var med til at spille sin tyske klub i semifinalen. Upamecano spillede med stor selvtillid, hvor han ikke var bleg for at føre bolden frem, og derudover vandt han 81 % af sine forsøgte bolderobringer, begik blot ét frispark og havde en afleveringspræcision på 95 %.

Upamecano forlængede i juli sin kontrakt, så den udløber i 2023, hvorfor han formodentlig får mindst endnu en sæson i det tyske til at udvikle sig, og det passer glimrende for Real Madrid, der derfor ikke skal kæmpe med andre klubber om den eftertragtede franskmand denne sommer. Ifølge AS indebar kontraktforlængelsen samtidig, at hans frikøbsklausul faldt fra 60 millioner euro til 45, hvilket betyder, at hvis Real Madrid formår at hente den unge midtstopper, vil han være billigere end Éder Militão, som kostede 50 millioner euro at hente i Porto.

Seneste artikler...

Annonce