Alberto Toril siger farvel med åbent brev

Alberto Toril under en af sine mange lykkelige stunder i Real Madrid. Nu er han fortid.

Alberto Toril blev forleden fyret som træner for Real Madrid Castilla efter seks succesfulde år.

 

I denne sæson er tingene dog ikke gået som ønsket og derfor har Real Madrid nu valgt at søge andre veje. I dag har Alberto Toril ønsket at takke de folk, som han har arbejdet sammen med og her var der en særlig tak til José Mourinho.

 

Madridista.dk bringer oversættelsen her:

 

Aller først vil jeg gerne takke det, som altid vil være mit hjem, Real Madrid, for at have givet mig mulighed for at udvikle mig som træner i La Cantera, hvor man i sin tid også lod mig begynde som fodboldspiller.

Dette vil altid være mit hjem, for jeg er allerede rejst en gang og vendte tilbage for at blive en træner, som har haft seks vidunderlige år fyldt med succes og derfor forventer og ønsker jeg, og er overbevist om, at jeg vender stærkt tilbage med mere erfaring, og derfor er dette blot et på gensyn.

Gennem alle disse år har jeg lært meget af alle de trænere, som jeg har lært at kende: Pellegrini, Ancelotti (jeg vil gerne takke ham og hans trænerstab for den behandling, som vi har fået og den tæthed, de har givet) og frem for alt vil jeg gerne give en særlig opmærksomhed til Mourinho, som lærte mig at være på højeste niveau, gennemleve nye og komplekse situationer med højeste ansvar, som vil hjælpe mig i fremtiden.

Jeg vil også gerne af hele mit hvide hjerte takke alle Madridistas for deres støtte og hengivenhed i disse år. Jeg føler mig stolt over at føle disse farver, TAK!

Jeg vil også gerne takke medierne for deres glæde, følsomhed og den behandling, som jeg altid har modtaget. TAK!

Og den største tak af hele mit hjerte til alle mine drenge, som jeg har gennemlevet de største øjeblikke i min karriere i dette hjem med; lige fra Juvenil A til Real Madrid C og Real Madrid Castilla. De har fået mig til at udvikle mig som træner, men frem for alt som person. Sammen med dem har min vej været meget nemmere, jeg har kun beundrende ord om dem. Jeg føler mig som en del af deres udvikling, af deres opnåede mål, at se dem konkurrere på højeste niveau og jeg føler deres hjerte, tiltro og styrke for at blive bedre for hver eneste dag.

Jeg rejser med oprejst pande, efter at have givet alt, dedikeret min krop og sjæl til denen klub, men også med en følelse af urimelighed, for jeg har altid tænkt på denne klub før mine professionelle ambitioner, men denne gang har klubben ikke tænkt på mig. Det er den første besværlighed i disse seks år og jeg mente, at stimen talte for at have mere tillid og kredit fra deres side. Jeg har ikke kunnet gøre tingene, som jeg ønskede og jeg rejser med den viden at ansvaret for holdets situation ikke kun er mit.

Mit Madridismo går videre: Real Madrid fejler aldrig, der gør personerne.

Jeg vil gerne igen takke alle de professionelle, som jeg har arbejdet sammen med (læger, anlægs-ansatte, fysioterapeuter, arbejderne i Valdebebas...) Et stort knus.

På gensyn. ¡HALA MADRID!

Seneste artikler...

Annonce