Marca: Ceballos bliver i Real Madrid sæsonen ud

CEBALLOS 19

Dani Ceballos har blot været i kamptruppen en enkelt gang i denne sæson, men efter så småt at have kommet sig over den ankelskade, han pådrog sig til OL i sommer, kan han så småt begynde at forsøge at spille sig til spilletid for Real Madrid i 2022.

I hvert fald rygtes det, at Ceballos spiller sæsonen færdig i Real Madrid, da ene eneste hyppigt nævnte interesserede klub, Real Betis, efter sigende ikke agter at gå efter ham til januar, men i stedet planlægger at vente til sommeren. Her vil Real Madrid være tvunget til et salg, hvis ikke man vil miste ham transferfrit i 2023.

Betis ligger i øjeblikket på tredjepladsen i LaLiga, hvilket giver adgang til Champions League i næste sæson. Skulle det ske for andalusierne, at de kvalificerer sig til den store europæiske klubturnering, vil det formentlig samtidig give et økonomiske råderum, der kan muliggøre en genforening med Ceballos. Spørgsmålet bliver nærmere, om de på det tidspunkt vil være interesseret i den 25-årige spanier, der måske kommer til at have gået et år uden spilletid.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce