Ancelotti: Havde tænkt mig at skifte ud i ekstratiden

Real Madrid røg i går aftes ud af Copa del Rey med et 1-0-nederlag til Athletic Club. Carlo Ancelotti brugte blot to udskiftninger på at bringe en rusten Isco og Eduardo Camavinga i spil i stedet for en svagt spillende Vinícius og en tydeligt uforstående Toni Kroos. Til gengæld fik Rodrygo og Marco Asensio lov at spille kampen færdig uden at være tæt på at komme frem til noget som helst, mens Eden Hazard, Luka Jovic og Gareth Bale alle måtte se til fra bænken. Der var med andre ord nok at forklare for Ancelotti, og her følger italieneres forsøg på netop det.

Om kampens forløb:
- Vi er sårede, fordi vi vil vinde alle turneringer, vi deltager i. Vi vandt Super Cuppen, vi er i godt med i to andre turneringer, og jeg mener ikke, at dette nederlag vil have yderligere konsekvenser. Konsekvensen er, at det kan gøre os stærkere.

Om sine udskiftninger:
- Jeg skiftede Kroos ud med Camavinga grundet træthed, Vinícius-Isco-ændringen skyldtes også træthed. Jeg havde flere udskiftninger, og jeg havde tænkt mig at bruge dem i ekstratiden. Uheldigvis scorede de i sidste minut, og jeg fik ikke muligheden for at bringe de andre gutter på banen.

Da Ancelotti blev spurgt ind til Bale og Hazard, hev han den helt store violin frem:
- Jeg har intet at sige. Hvorfor snakker i om Bale, Hazard og Jovic? Hvorfor ikke spørge ind til Ceballos og Carvajal? Alle, som ikke spiller, det må skyldes, at de bliver straffet, korrekt? Det kan ikke bare være de tre. Der er ikke noget at snakke om. Jeg tog beslutninger, som ikke involverede de spillere, men for at være ærlig, skal man diskutere Ceballos, der ikke spillede et eneste minut, og dem, der er på bænken som Vallejo, der har samme kvalitet.

Real Madrid stillede for første gang i sæsonen op uden en egentlig angriber, og om det sagde Ancelotti:
- Vi spillede ikke med en egentlig angriber. Ingen har Karims (Benzemas, red.) kvalitet, han hjælper os virkelig i boldbesiddelsesfasen, og det kunne Asensio give os i samarbejde med Rodrygo og Isco. Vi ændrede ikke på vores plan om at spille op bagfra, men de pressede godt og gjorde det svært for os at skabe åbne chancer.

Der virker til at være bred enighed blandt fans af klubben, at dette var sæsonens værste kamp, men det benægtede Ancelotti:
- Nej, slet ikke. Det var svært, fordi vi vidste, at kampen imod Athletic ville blive svær. Vi vandt i LaLiga, men det var hårdt. Kampen var ekstremt tæt frem til det sidste minut, og Athletic fortjente det for den utrolige indsats, de lagde for dagen, men nej, jeg synes ikke, det var vores værste præstation i sæsonen.

Seneste artikler...

Annonce