Marcelo: Del af Real Madrids DNA altid at være klar

Marcelo spillede en godkendt kamp i går aftes imod Granada, og mod slutningen blev han udskiftet til stor applaus fra publikum. Efter kampen udtalte Real Madrid-kaptajnen sig om kampen:
- Jeg har været her længe, og ingen kampe er nemme. De gjorde det virkelig svært for os i dag fra det første minut. Vi var tålmodige med bolden og fik målet til sidst og hentede tre vigtige point. For at være ærlig var det en mærkelig kamp. Vi var langsomme om at læse Granada i første halvleg, men vi var tålmodige, fik mere af bolden, lavede flere afleveringer og scorede det første mål. Asensio er i besiddelse af et utroligt spark.

Om kærligheden fra publikum sagde han:
- Jeg er meget glad. Jeg kan ikke sige andet end tak til Real Madrid-fansene gennem de 15 år, jeg har været her. Det var endnu en smuk aften i dag (i går, red.). Jeg har nydt mange store aftener her med stående klapsalver, og kærligheden, som fansene viser mig, er fantastisk.

Om truppen:
- Holdet handler ikke kun om de elleve spillere på banen. Nogle spillere får selvfølgelig mere spilletid end andre, men vi er modne nok til at vide, at vi skal arbejde for holdet, så vi kan være klar, når træneren har brug for os. Vi er 25, og vi skal være klar, uanset om vi spiller meget eller ikke. Det er en del af Real Madrids DNA.

Seneste artikler...

Annonce