Ancelotti: Holdet reagerede godt

ancelotti presse spansk super cup

Real Madrid fik sejren i går aftes imod Granada på et sent mål af Marco Asensio. Det kom efter, at Carlo Ancelotti havde skiftet flere af de spillere ind, som mange havde kaldt på fra kampens start, og selv sagde han om opgøret:
- Det er virkelig godt nyt, for vi fik de tre point takket være en rigtig god indsats i anden halvleg. Holdet gjorde det godt. Vi er ikke på vores bedste for tiden. Vi har nu en uge, hvor nogle af de skadede spillere kan komme sig, hvilket kommer til at være vigtigt. Det var en vigtig kamp, og jeg er glad for spillernes dedikation.

- Vi så en god reaktion fra alle, både dem der startede inde, og dem der kom ind og gav holdet et rigtig godt boost. Jeg kan ikke lide at tage æren, fordi når vi taber, er det trænerens skyld, og når vi vinder, er det takket være holdet. Spillerne skal være på forsiderne, og fansene hjalp os virkelig i anden halvleg.

Om Asensio:
- Han er en meget vigtig spiller. Han har scoret meget i denne sæson, han har skabt en masse mål og er virkelig dedikeret defensivt, hvilket er vigtigt for os. Jeg ved ikke, om han er en starter, men han er vigtig. Han er til at stole på, han arbejder hårdt, og vi vandt i dag (i går, red.) takket være hans største kvalitet, hans afslutningsevner. Han kom tilbage fra en periode med skader med fuld selvtillid.

Om spillerfraværet:
- Dette er en vigtig uge for os, fordi vi har haft en virkelig hård periode, nogle lange ture, og vi kom ikke ind til denne kamp på 100 %. Vi manglede seks spillere til denne kamp, og jeg håber på at have dem tilbage til næste kamp.

Mange har kaldt på Luka Jovic i Karim Benzemas fravær, men i stedet har Ancelotti valgt at bruge Rodrygo og Isco som falske 9’ere. Ifølge Ancelotti skyldes det dog fysiske problemer hos Jovic:
- Jovic er kommet tilbage efter at have haft virussen, og han er stadig ikke tilbage i fulde omdrejninger. Jeg foretrak at spille mellem linjerne med Isco, og derefter bragte jeg Jovic ind mod slutningen, og han gjorde det rigtig godt og hjalp virkelig holdet ved at bidrage med en masse energi oppe foran.

Mateu Lahoz valgte fuldstændig uforklarligt at dømme frispark imod Fede Valverde, da uruguayaneren ellers var kommet alene afsted mod mål. Ancelotti roste dog den opmærksomhedshungrende dommer:
- Vi snakkede ikke om noget særligt. Han forklarede Valverde-episoden til mig. Jeg mener, at han er den bedste dommer, ikke bare i Spanien men i Europa. Uanset om han havde en god kamp eller ej, så synes jeg stadig, at han er den bedste dommer i Europa.  

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce