Statistikkerne forklarer Real Madrids interesse i Tchouaméni

Logo Realmadrid 010101

22-årige Aurélien Tchouaméni, der i denne sæson har spillet 34 kampe for Monaco, tiltrækker sig for tiden en masse interesse fra store klubber rundt omkring i Europa, herunder Real Madrid, og statistikkerne taler da også i franskmandens favør.

Ifølge WhoScored er den unge midtbanemand faktisk den mest formstærke spiller af alle i Europas fem største ligaer. I løbet af de seneste seks kampe har han fået vurderingen 8.24 på en skala, der løber op til 10, og dermed distancerer han Robert Lewandowski (8.23) og Kylian Mbappé (8.22) til andenpladsen. I top 10 er i øvrigt også Casemiro (7.96) og Vinícius (7.93) at finde.

Tchouaméni har fået masser af ros for sine evner som defensiv ankermand, og i Ligue 1 har han ifølge Sofascore lavet flest bolderobringer og tacklinger af alle i sæsonen.

Han behøver dog ikke kun blive opfattet som en defensiv skanse. I den franske liga er han både spilleren med niende flest driblinger og spilleren, der er blevet begået niende flest frispark på. Derudover har han lavet sjetteflest afleveringer på banens sidste tredjedel.

Om Real Madrid kan vinde kapløbet om den unge franskmand vides ikke endnu, men statistikkerne fortæller lidt om, hvorfor så mange store klubber har øjnene rettet imod ham i denne sæson.

 

Seneste artikler...

Annonce