Ancelotti: Optimistisk forud for returopgøret

Nok engang var vi vidne til en sløj Real Madrid-kamp, da Carlo Ancelottis tropper i går aftes tabte med 1-0 på udebane til PSG, der var temmelig meget bedre, end hvad resultatet viser. Bagefter havde Ancelotti følgende at sige om kampen:
- Vi kom til at lide. Vi præsterede ret godt defensivt. Vi var ikke særlig aggressive og fejlede i at gøre noget med boldbesiddelsen. Vi havde svært ved at komme forbi PSG’s pres på vores banehalvdel, og derfor skabte vi ingen store målchancer.

- Vi havde besvær med at komme væk fra vores banehalvdel og kunne ikke få bolden ud på siden til Asensio eller Vinícius, mens Karim (Benzema, red.) ikke havde nogle chancer for at komme på bolden. Der er ingen smart forklaring på det. Det er bare sådan, det forløb.

På trods af at Ancelottis forklaring altså bare er ”at det bare var sådan det forløb”, er han optimistisk omkring returopgøret:
- Nu ser vi frem til returopgøret hjemme hos os uden at skulle bekymre os om reglen om udebanemål, hvilket kan blive en hjælp for os. Om vi skal være optimistiske? PSG har naturligvis en lille fordel, og jeg håber, at det viser sig ikke at være nok i kampen på Bernabéu. Jeg er optimistisk, fordi vi tager til kampen med elleve spillere og 50.000 fans på Bernabéu. Derfor er jeg optimistisk.

Om Benzema:
- Som jeg sagde, var Benzemas problem ikke et spørgsmål om fitness. Han gravede dybt og havde ingen problemer, og jeg tog ham ud fem minutter før slutfløjt. Problemet var, at vi ikke formåede at give ham den assistance, som vi ønskede. Vi havde besvær med at skabe noget som helst spil, hvilket er noget, vi ikke normalt har problemer med, når modstanderen går i højt pres.

Lidt blandet om Real Madrids problemer:
- Mbappé er ustoppelig, og vi forsøgte at holde styr på ham. Militão udførte et fantastisk stykke arbejde, men han er en spiller, der altid kan komme med noget, og det gjorde han i det sidste minut.

- Vi havde problemer overalt på banen med presset på vores backs og midtbanespillerne. Gutterne centralt på banen laver ikke normalt så mange fejlafleveringer. Vi skal gøre flere ting rigtigt, og vi kan ikke ændre vores karakteristika. Vi har gjort ting rigtigt på mange tidspunkter, og selvom vi ikke gjorde det i dag (i går, red.), betyder det ikke, at vi skal ændre os. Vi skal fortsætte og blive bedre.

Om at mangle Casemiro og Ferland Mendy i returopgøret:
- Det bliver ikke første gang, at vi spiller uden Casemiro og Mendy. Vi har en god trup, og vi kan erstatte dem.

Seneste artikler...

Annonce