Ancelotti: Vi havde brug for sådan en kamp

Real Madrid oppede niveauet i anden halvleg i gårsdagens kamp imod Alavés, og det kastede en 3-0-sejr af sig. Her følger, hvad Carlo Ancelotti havde at sige om kampen på pressemødet efterfølgende.

Om kampen generelt:
- Vi havde brug for sådan en kamp. Vi havde det sværere i første halvleg, men viste vores dedikation igennem alle 90 minutter. Vi manglede kvalitet og bevægelse på banes sidste tredjedel i første halvleg. Det fortalte jeg spillerne i pausen, og vi så en forbedring efterfølgende. Efter vores dårlige præstation tirsdag aften (imod PSG, red.) så fansene en reaktion i aften (i går, red.), og det er positivt.

Det var pibekoncert, da Real Madrid-spillerne gik til pause med 0-0, og om det sagde Ancelotti:
- Fansene viste deres holdning til vores optræden. De kunne ikke lide, hvad de så i første halvleg, men så nød de vores anden halvleg. Ingen var glade i pausen. Vi havde behov for at gøre mere, og fansene var taknemmelige over, at vi gjorde det, og alle var glade for måden, vi spillede på i anden halvleg.

Mere om første halvleg:
- Ikke at score i første halvleg er en svaghed. Det er noget, vi har snakket om, og vi kommer til at forholde os til det. Vores modstandere skubber højt i første halvleg, og deres intensitet falder i anden, og det gør det nemmere for os.

Om Vinícius:
- Det er et godt tegn, når angriberen scorer. Det var vigtigt, at de forreste tre scorede, fordi de har ikke formået at score i de seneste kampe, og det har vi lidt under. Denne kamp vil hjælpe os med at forbedre os og forberede os på de næste kampe.

Om udskiftningerne, der vanen tro kom sent i kampen:
- Jeg havde tænkt mig at skifte ud, men da Asensio scorede, ventede jeg, fordi jeg kunne ret godt lide måden, som holdet spillede på.

Seneste artikler...

Annonce