Statistikken vidner om få Ancelotti-udskiftninger

Logo Realmadrid 010101

Carlo Ancelotti får en del kritik for ikke at sine udskiftninger og for at bruge dem for sent, når han endelig anvender dem, og statistisk set er der naturligvis også noget om snakken.

I LaLiga er det nemlig kun Osasunas cheftræner, Jagoba Arrasate, der anvender sine udskiftninger mindre end Ancelotti. Til gengæld er Real Madrids største titelkonkurrent, Sevilla, dem der bruger udskiftningerne mest. Cheftræner Julen Lopetegui har hidtil tildelt 11,2% af spilletiden til sine udskiftningsspillere, hvilket udgør 2.768 minutters spilletid. Det er væsentligt mere end Ancelottis 1.785 minutters spilletid til udskiftningsspillerne, hvilket er 7,2% af spilletiden.

Senest brugte Ancelotti faktisk alle sine udskiftninger imod Alavés, men det begyndte først, da Real Madrid kom foran med 2-0. Herfra skiftede han Ceballos, Rodrygo, Hazard, Vázquez og Marcelo ind – alle efter det 82. minut.

I øjeblikket er der blot 13 Real Madrid-spillere, der har fået over 1.000 spilleminutter i LaLiga. Omvendt er der mange, der er langt fra den mængde spilletid, idét følgende spillere kommer langt nede af listen: Camavinga (553 minutter), Marcelo (304), Jovic (281), Bale (267), Isco (259), Mariano (118), Ceballos (31) og Vallejo (7).

Seneste artikler...