Ancelotti: Vi er tilbage på sporet

ancelotti presse getafe

I går aftes vandt Real Madrid med 1-0 på udebane mod Rayo Vallecano efter et sent mål af Karim Benzema på oplæg af Vinícius, og her følger, hvad Carlo Ancelotti havde at sige om kampen.

Om kampen generelt:
- Jeg er meget glad for arbejdet, dedikationsniveauet og den intensitet, som hele holdet viste. Atmosfæren, modstanderen og banen, som ikke var så god, gjorde det ikke til en nem kamp. Det var svært, og derfor gjorde vi det så godt. Jeg tror ikke, at mange hold har vundet her eller med mange mål. Det kom til at blive den slags kamp, og vi gjorde det godt. Det var en finale, og Real Madrid vinder finaler. Jeg er meget glad. Holdet spillede med en masse energi og prøvede at presse højt på banen. Pausen i midtugen var god for os, så vi kunne træne godt og forbedre vores intensitet. Vi er tilbage på sporet.

Casemiro spillede igen-igen en dårlig kamp i går aftes, og kort efter han fik sit gule kort, blev han erstattet af Fede Valverde, der grundet Casemiros karantæne i Champions League meget vel kan ende med at få brasilianerens plads imod PSG. Om Valverde-Kroos-Modric-trioen kan spille mod PSG, svarede Ancelotti:
- Selvfølgelig kan de det. Det er den midtbane, der mest sandsynligt kommer til at spille den kamp. Jeg må påpege, at Valverde og Rodrygo kom ind og gjorde det rigtig godt og gav holdet en masse energi på et vigtigt tidspunkt i kampen.

Om Casemiro:
- Han scorede et mål. Midtbanen havde det sværere, fordi de gav bolden væk, grundet at banen ikke var så god, og det var ikke nemt at kontrollere bolden. Jeg skiftede ham ud, fordi han kunne have fået endnu et gult kort. Kampen gik frem og tilbage. Vi nogle få risici, og de var farlige på kontraangreb.

Om Vinícius:
- Han har virkelig forbedret sig i de sidste par kampe. Måske kom han ikke forbi sin mand som så mange gange tidligere, men han scorede imod Alavés og skabte målet i dag (i går, red.). Han har udgjort forskellen i de sidste to kampe, og det handler om hans attitude.

Om Thibaut Courtois:
- Hvis man ser ham, så betyder det, at han er god. Han har vist sig at være afgørende i mange kampe. Det er ikke rigtigt at sige, at vi kun vandt på grund af ham, vi vandt, fordi vi spillede bedre, og vi fortjente det.

Ancelotti afviste desuden, at Andriy Lunins fravær udelukkende skyldtes krisen i Ukraine:
- Hans albue var hævet, og han kunne ikke bevæge sin arm om morgenen, fordi det gjorde så ondt. Det er blot et fysisk problem, men jeg kan ikke skjule det faktum, at han er påvirket. Han har trænet med i disse dage

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce