Optakt: Mallorca - Real Madrid, LaLiga, 28. spillerunde

RealMadrid Logo

Real Madrid kan i aften tage endnu et stort skridt mod det spanske mesterskab, når man møder Mallorca på udebane.

Sevilla dummede sig nemlig igen i går og det betyder, at Real Madrid kan bringe sig 10 points foran i LaLiga med en sejr i aftenens kamp og samtidig give sig selv et godt rygstød inden næste weekends El Clásico mod Barcelona.

Midtugens sejr i Champions League har givet holdet et stort og tiltrængt boost og man fornemmer, at holdet er på vej tilbage til formen fra december måned, hvor man lagde al modstand ned og skabte det store forspring i LaLiga, som man stadig høster godt af.

De takter skal naturligvis fortsættes, især nu hvor Carlo Ancelotti har hele truppen til rådighed. Det betyder dog ikke, at man vil se mange rotationer til aftenens kamp, for italieneren har dog sin foretrukne, men det forventes alligevel, at han endegyldigt har taget et opgør med CMK-trioen på den centrale midtbane og Fede Valverde vurderes i hvert fald at starte inde i stedet for Toni Kroos.

Real Madrid skal op mod et Mallorca-hold, som har tabt de sidste fire kampe i LaLiga og som lige pludselig befinder sig i nedrykningsfare. Hos hjemmeholdet er det især værd at holde øje med Take Kubo, som er på lejeophold fra netop Real Madrid.

Det er anden gang, at han er på leje hos øboerne og første lejeophold var mere succesfuldt end dette, men japaneren vil givetvis være opsat på at vise sit værd i bestræbelserne på at vende tilbage til en permanent plads i truppen, hvilket på nuværende tidspunkt ser ud til at have lange udsigter.

Men ellers skal Real Madrid være særligt opmærksomme omkring dødbolde, idet Mallorca scorer halvdelen af sine mål på denne måde.

Der er kampstart kl. 21.00 og opgøret kan ses på TV2 Sport.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Carvajal, Alaba, Militao, Mendy, Casemiro, Modric, Fede Valverde, Rodrygo, Vinícius, Benzema.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce