Ancelotti: Vi er i en god stime

Ancelotti presse celta

Det videre avancement i Champions League blev sikret med en mindeværdig sejr over PSG, og i aften handler det om at udnytte endnu et pointtab fra Sevilla i LaLiga, så man kan lægge sig ti point foran i tabellen.

På pressemødet før kampen sagde Carlo Ancelotti følgende om den forestående opgave:
- Vi har det godt, fordi holdet er i god form. Vi er i en god stime, og jeg har hele truppen klar (Militão er dog siden blev siet fra kamptruppen, red.). Vi har alle ingredienserne til at gøre det godt velvidende, at Mallorca kæmper for at nå deres mål og vil give deres bedste. Der er god balance i kampene for tiden, fordi der er ikke mange tilbage, og alle vil give alt, hvad de har.

Italieneren udtalte sig også om holdets lederfigurer:
- Der er ikke kun én leder her. Vi har et hold fuld af ledere, som er enormt vigtige med hensyn til at statuere et eksempel. Karim (Benzema, red.), Luka (Modric, red.), Kroos, Courtois, Marcelo… et hold af ledere, og det er det held, jeg har som træner.

Om sejren over PSG:
- Det betyder meget, men udover det sportslige var der den følelsesmæssige side. Fra det synspunkt var det smukt at se og meget vigtigt for os. Holdet gav fansene noget at knuge sig til, og præcis det gjorde fansene. Vi ved, at vi har en fantastisk atmosfære på Bernabéu, som vil være der til at hjælpe os i de store kampe.

- Real Madrid viste sig flot frem i kampen, men Real Madrid har ikke brug for den slags kampe for at vise sig frem, fordi klubbens traditioner og historie taler for sig selv. Det var en smuk kamp for alle involverede, men denne klubs image er allerede dybt forankret.

Om Courtois:
- Ifølge mig er han den bedste i verden, ligesom Carvajal er den bedste højreback, og Mendy er den bedste venstreback. Hvis man hævder, at Courtois ikke er blandt de ti bedste målmænd i verden, bør man opsige sit medlemskort.

Om Camavinga:
- Hans position er afklaret. Han er nutiden og fremtiden i klubben. Det er han overbevist om, og det samme er vi. Når tiden kommer, hvor Modric, Casemiro og Kroos ikke er her mere, så har vi Camavinga, Valverde og de unge gutter fra Castilla som Blanco. De er alle ideelle erstatninger for denne klubs legender.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce