Ancelotti: Tror på vi kan vinde uden Benzema

Ancelotti presse celta

El Clásico venter i morgen aften, og her følger, hvad Carlo Ancelotti havde at sige på dagens pressemøde om kampen.

Om det store opgør:
- Det handler alt sammen om dedikation, disciplin og kvalitet. Det er en meget krævende kamp. Det er El Clásico, en særlig kamp, og vi skal være på vores bedste. Holdet er i god form, vi har arbejdet hårdt og føler os selvsikre før i morgen. Vi skal levere en stærk, komplet præstation, fordi vi er oppe imod et meget stærkt hold. Vi kan ikke gå derud og tænke, at blot én ting vil være nok til at vinde kampen. Vi skal forsvare godt, presse godt, være gode på bolden, spille godt ud bagfra og være direkte.

Om Barcelona:
- Der er ingen ændring i holdets identitet, fordi det ændrer sig aldrig. Barcelona har en meget klart defineret spillestil, og Xavi personificerer den stil meget stærkt. Holdet har forbedret sig meget og er i øjeblikket i en god stime.

Om Real Madrids fravær til kampen:
- Benzema og Mendy er ikke med i morgen. De vil begynde at arbejde med os i næste uge. Vi har aldrig taget nogle risici, og det gælder også PSG-kampen. Benzema spiller ikke i morgen, fordi han har ikke trænet endnu, han føler lidt ubehag. Det er en lille ting, men det forhindrer ham i at træne og dermed naturligvis spille.

Om hvordan Real Madrid så vil stille op i angrebet:
- Vi har muligheder, fordi vi har Mariano og Jovic, og jeg har også spillet med Isco deroppe og også Rodrygo. Vi har mange muligheder, men jeg vælger den, jeg synes passer bedst til denne kamp.

Om Bernabéus rolle:
- Sidst vi spillede på Bernabéu, var det en uforglemmelig aften og en, der forbliver i alle vores hjerter. Jeg tror, at vi vil være i stand til at gentage det. Vi kan ikke tro, at Barcelona er ude. Jeg tror på, at de vil kæmpe med til den sidste kamp.

Spurgt ind til om Real Madrid kan vinde uden Benzema, svarede Ancelotti:
- Ja, jeg tror vi kan gøre det. Benzema er naturligvis en virkelig vigtig del af dette hold, og Karim er er god til at sætte sidste fod på holdets arbejde. Uden Benzema skal vi gøre den samme indsats og søge andre løsninger. Jeg er ikke bekymret over Benzema. Han er selvfølgelig 34 år gammel, og nu er det sket et par gange, at efter han er kommet sig over nogle små slag, gør han hele forskellen, når han er tilbage.

- Jeg mener, at han har spillet den rette mængde kampe denne sæson. Hans fravær har ikke påvirket holdet, fordi han er fortsat ligaens topscorer, og var han ikke blevet skadet, kunne jeg have givet ham et hvil. Han blev skadet og brugte tiden på at komme tilbage og gøre forskellen. Jeg mener, at denne skade er kommet på et godt tidspunkt. Han skal ikke afsted med landsholdet, han bliver her og vil være friskere, når han er tilbage.

Om Real Madrids spillestil:
- Real Madrids stil skal matche spillernes karakteristika, og jeg mener, at alle hold skal tage den tilgang. Hvis du har spillere, der er i stand til at holde på boldbesiddelsen, skal du spille boldbesiddelsesfodbold. Hvis du har nogle gode forsvarsspillere, som er virkelig gode med bolden ved fødderne, skal du forsøge at spille ud bagfra, men hvis du ikke har forsvarsspillere, der er gode på bolden, er det en god mulighed at sparke lange bolde, når man skal angribe. Jeg udelukker ikke noget. Gennem min karriere har jeg altid forsøgt at søge en spillestil, som spillerne er komfortable med, og jeg kommer ikke til at presse en spiller til at spille på en position, hvor han ikke er komfortabel. For mig handler fodbold ikke bare om en enkelt identitet, jeg kan lide, at mine hold kan spille på flere måder, og vi er i stand til at gøre det her, fordi vi har en trup med enorm kvalitet, både offensivt og defensivt.

Om Nacho:
- Jeg er meget glad og tilfreds med ham. Alle respekterer mig. Det er sandt, at dem, som ikke spiller, lider mere. Desværre er det en del af mit job at tage beslutninger, der påvirker spilleren, ikke personen. Spillerne, som vi har her, er meget professionelle. Nacho er en spiller med balanceret personlighed. Han er meget balanceret. Han ved, hvad hans rolle er i truppen, og det betyder ikke noget, om han spiller eller ej. Han bibeholder altid den balance og udviser utrolig professionalisme uanset, hvad der sker. Om han spiller eller ej, om han spiller back eller centerback, så leverer han altid en toppræstation.

Om Hazard og Bale:
- Jeg er glade for dem. Spillere på dette niveau vil altid på scenen, og det er kun den rolle, som de får af træneren, der afgør, om de får en vigtig rolle at spille. Jeg har ikke givet dem en central rolle, fordi jeg har valgt andre spillere, men jeg er glade for dem fra et professionelt perspektiv. De har aldrig misset en træningssession og er der altid.

 

Seneste artikler...

Annonce