Real Madrid holder øje med Alcorcon-perler

Alcorcon har gang i en rigtig skidt sæson, hvor man i øjeblikket ligger i bunden af La Segunda med blot 18 point efter 33 kampe. Man har 19 point til overlevelse og blot 27 point tilbage at spille om. Nedrykningen virker derfor uundgåelig.

Alt er dog ikke skidt hos Alcorcon. Den dårlige sæson har givet spilletid til flere unge talenter, heriblandt målmand Jesus Ruiz, midterforsvar Oscar Rivas, midtbanespiller Israel Garcia og angriber Yago Paredes. Specielt de to førstnævnte er blandt de første på holdkortet, og præstationerne fra Oscar Rivas og Yago Paredes har fanget opmærksomheden hos Real Madrid, som ønsker at hente dem til sommer.

Oscar Rivas er 22 år og kommer fra Atletico Madrids ungdomsafdeling. Real Madrids plan er at han skal tørne ud for Castilla-mandskabet. Yago Paredes er blot 17 år gammel, og har scoret 8 mål for Alcorcon B i tredje division. Derfor ønsker man at han skal slutte sig Juvenil A-holdet.

Det vil ikke være første gang Real Madrid handler i Alcorcon, hvor man tidligere har hentet Dani Gomez der i dag spiller for Levante.

Seneste artikler...

Annonce