Fortsat ingen afklaring om Asensios kontraktsituation

ASENSIO 11

Marco Asensios kontrakt står i øjeblikket til at udløbe i sommeren 2023, og derfor er det et anliggende, som parterne skal have fundet ud af i løbet af de kommende måneder.

Ifølge spansk presse er der fin kommunikation mellem klub og spilleren og hans bagland, men i øjeblikket er man ikke inde i en afgørende fase med hensyn til en ny kontrakt. Angiveligt skulle Asensios prioritet være at forlænge kontrakten med Real Madrid, men i klubben ønsker man at være varsom med lønkronerne, hvilket især har været tilgangen siden begyndelsen af coronakrisen.

Asensio står dog samtidig i en situation, hvor faren for at lade ham smutte på fri transfer næste sommer er et kort på hånden, hvis klubben agter at beholde ham. Omvendt er det også muligt at lade ham gå i det kommende transfervindue, idét der allerede i sommer var interesse fra klubber som Milan og Tottenham. Samtidig kan mængden af nye offensivspillere denne sommer også få betydning for spanierens iver efter at blive i klubben.

I øjeblikket er forventningen dog stadig, at parterne når til enighed, men i så fald skal Asensio ikke forvente en klækkelig lønforhøjelse.

Asensio har ofte i løbet af sæsonen måttet lægge ører til en del kritik, ligesom han sammen med Rodrygo er billedet på Real Madrids problemer på højrekanten. Sandheden er dog samtidig, at han sammen med Karim Benzema og Vinícius er den eneste spiller, der har nået et tocifret antal mål i sæsonen med ti af slagsen. Næstefter de tre offensivfolk skal vi helt ned til Luka Modric og Toni Kroos med tre scoringer hver for at finde de næste på listen, og Asensio har tilmed scoret både flotte og vigtige mål i løbet af sæsonen.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce