Hakimi vil følge Mbappé til Madrid

Real logo 241118

Mbappés afgang fra PSG denne sommer kan måske blive den første af mange, blot 10 måneder efter man samlede den dyreste trup i verden. Flere af indkøbende overvejer nemlig allerede deres fremtid.

En af dem der overvejer sin fremtid i PSG er den tidligere Real Madrid-spiller, Achraf Hakimi. Han skiftede i sommers til PSG efter en stor sæson i Inter. PSG betalte mere en 60 millioner euro for Hakimi.

Der har dog været rygter om intriger i PSGs stjernefyldte trup, og splittelsen i omklædningsrummet bliver større dag for dag. Kylian Mbappé forventes at skifte til Real Madrid, og den franske verdensstjernes bedste ven i PSG, Achraf Hakimi ønsker at følge ham tilbage til Madrid.

Hakimi er ikke den eneste der vil væk, men han virker dog til at være blandt dem der får det sværrest ved at slippe væk. PSG har ikke intentioner om at sælge ham, da de ser ham som deres vigtigste mand på højre backen langt ud i fremtiden, og de vil slet ikke sælge til Real Madrid, som er blevet deres fjende nummer 1 efter Mbappé forhandlingerne.

Hakimi skulle dog have fortalt sine nærmeste at han ønsker at vende tilbage til Bernabéu, men han ved at det kun er muligt hvis de to klubbers forhold forbedres i de nøste måneder.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce