AS: Modric forlænger med option på yderligere ét år

MODRIC 10

Der har aldrig været tvivl om, at både Real Madrid og Luka Modric var indstillede på at forlænge samarbejdet, eftersom den 36-årige kroat i endnu en sæson har vist sig som en af truppens vigtigste spillere. 38 kampe, tre mål, ni assists og et uhørt højt niveau er det blevet til i løbet af sæsonen.

Ifølge AS er der ingen tvivl om, at Modric fornyer sin kontrakt frem til 2023 med Real Madrid, og her får han indskrevet en mulighed for at få endnu et år på kontrakten. Det afhænger efter sigende af nogle specifikke parametre, som man indskriver i kontrakten, så hvis han fortsætter det høje niveau, kan vi forvente at se ham i den hvide trøje mere end blot et år endnu.

AS melder samtidig, at Modric og klubben har indgået en aftale om, at når han lægger støvlerne på hylden, vil der fortsat være en plads i klubben uden for grønsværen. Præcis hvor fremtiden i så fald vil ligge for Modric på Real Madrids direktionsgange er endnu uvist, men det lykkelige samarbejde ser på den måde ud til at kunne fortsætte mange år endnu.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce