Ancelotti: Marcelo-afsked bliver et farvel til en af spillets største

Fredag aften spillede Real Madrid og Betis 0-0 på Santiago Bernabéu, og hvis man vil have et afbræk fra at læse om den absurde situation med Kylian Mbappé, kan man i stedet læse her, hvad Carlo Ancelotti havde at sige om sæsonens sidste ligakamp.

Om sæsonen generelt sagde Ancelotti:
- Jeg vil give os topkarakterer, fordi det har været en sæson, hvor vi startede godt og sluttede endnu stærkere af. Vi har været stabile. Nogle gange har vi spillet ekstremt godt og andre gange ikke så godt, men holdet har altid vist dedikation. Vi skal rose de individuelle præstationer fra Courtois, Karim (Benzema, red.) og Vinícius såvel som resten af truppen. Det kollektive arbejde har været forrygende, og det samme har de spillere, der har spillet færre kampe.

- Atmosfæren har været utrolig, og jeg takker spillerne for at respektere mine beslutninger. De har aldrig givet up, selv hvis de ikke fik lov at spille, og jeg har sat spillere på bænken, der har vundet fire Champions League-trofæer. Atmosfæren på Valdebebas har udgjort forskellen i denne sæson.

David Alaba var ikke med imod Betis, men Ancelotti maner til besindighed:
- Alaba bliver klar til finalen (imod Liverpool i Champions League på lørdag, red.). Vi behøvede ikke at tage nogle risici i aften (i går aftes, red.). Han tilslutter sig truppen igen mandag og vil være på 100%. Det er sandt, at det er et stykke tid siden, at han sidst spillede, men i denne slags kampe er det ikke fitness-aspektet, der er afgørende. Evner og erfaring spiller også en rolle.

Om Marcelo:
- Han har ikke sagt farvel endnu, fordi han er stadig vores kaptajn, og det er han også i finalen. Hvis han siger farvel, så bliver det en afsked med en af spillets største og en af de bedste wingbacks på planeten.

Om Rodrygo:
- Han er en vigtig spiller. Han har ofte gjort forskellen, når han er kommet ind fra bænken. Han har også gjort det godt, når han er startet inde. Det er en beslutning, jeg skal tage officielt i de kommende dage, men jeg ved allerede, hvad jeg kommer til at gøre (i finalen, red.).

Isco spillede sin sidste kamp for Real Madrid på Bernabéu imod Betis, da han blev skiftet ind, og Ancelotti gav ham følgende ord med på vejen:
- Jeg nævnte for Isco tidligere, at han fik sin debut i min første kamp her i Madrid, hvor han scorede på hovedstød. Dette er enden på en fantastisk karriere i Real Madrid. Ja, han kunne have udrettet mere, men han har været en vigtig del af dette hold i de senere år. Han har deltaget i vigtige kampe og i finaler. Han har altid konkurreret og bevist sin kvalitet. Jeg ønsker ham alt det bedste.

Gareth Bale blev siet fra til den endelige kamptrup, og Ancelotti forklarede det således:
- Han var ikke på bænken, fordi han var ikke klar. Han ønskede at sige farvel til fansene her på stadion. Han får en sidste chance, fordi han bliver klar til finalen.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce