Camavinga: Vil gerne spille mere

Eduardo Camavinga har givet et interview til det franske fodboldmagasin Téléfoot, og her kommenterer den 19-årige franskmand på sin første sæson i Real Madrid.

Først og fremmest sagde han følgende om Champions League-finalen på lørdag:
- Der er ikke ligefrem en favorit i denne kamp. Liverpool er også inde i en god rytme. Det bliver noget særligt med min familie til stede, det er op til os at give alt for at vinde dette trofæ.

Om forløbet i sin første sæson sagde Camavinga:
- Jeg kan ikke lide ikke at spille, jeg vil gerne spille mere, men det kommer naturligt. Næste år er jeg også i Real Madrid. Jeg vidste, at det ville komme til at tage tid. Det er det første, jeg fik at vide, da jeg ankom. Man advarede mig om, at det første år her er svært. Jeg håndterede mine problemer med tålmodighed og fortsatte med at arbejde.

- Generelt har det været godt, selvom der er ting, jeg skal forbedre. Jeg har spillet gode kampe, vundet ligaen og Super Cuppen. Overordnet set er det positivt.

Om Karim Benzema:
- At være sammen med ham hver dag er vildt. Og hvad han udretter er vildt. Han hjælper os meget. Ærligt talt, så imponerer han mig. Hver gang, jeg snakker med nogen om ham, siger jeg: ’Han kan lide bolden. Selv hvis bolden er bag ham, tager han den til sig og afslutter.

Camavinga udtalte sig desuden om Real Madrid-mentaliteten, hvor han nævnte sejren i den spanske Super Cup som eksempel:
- Jeg troede, at vi alle ville hoppe af glæde. Vi fejrede det på banen, men senere i omklædningsrummet var alle normale. Det er en mesters mentalitet, og det overraskede mig.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce