Marca: Real Madrid arbejder på ny Rodrygo-kontrakt

Rodrygo har ikke overordnet set spillet en vildt imponerende sæson for Real Madrid, men brasilianeren har dog vist sig umanerligt vigtig i flere af holdets største kampe her i slutningen af sæsonen.

Det har ifølge Marca fået Real Madrid til at påbegynde arbejdet med at få stablet en kontraktfornyelse til Rodrygo på benene. Den 21-årige kantspiller skiftede til Real Madrid i 2019 på en seksårig kontrakt. Dermed har han fortsat tre år tilbage af sin kontrakt, men angiveligt bliver han tilbudt en forlængelse på yderligere tre år oveni.

Ifølge Marca er det især Rodrygos niveau i de store Champions League-kampe, der har overbevist den sportslige ledelse om, at man skal holde på spilleren og lade ham udvikle sig yderligere. Her har han i alt scoret ti mål og lavet syv assists på 26 kampe. I denne sæson har han scoret fem mål på ti kampe i Champions League, hvoraf ét var det sene afgørende mål imod Inter i gruppespillet, ét var det udlignende mål imod Chelsea i returkampen, mens to kom i de døende minutter imod Manchester City i semifinalen. Derudover lavede han også et enkelt mål i 5-0-sejren over Shakhtar Donetsk.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce