Florentino Pérez efter triumf: I dag eksisterer Mbappé ikke

Florentino Pérez var naturligvis stolt over Real Madrids 14. CL-triumf i går og da han efter kampen blev interviewet til Movistar og TVE, sagde han følgende:

- I år har vi spillet en god sæson generelt og vi har haft det held at møde de svære hold og vi har overvundet dem en efter en, det er en meget fortjent titel, frugten af spillernes, trænerens og tilhængernes arbejde. Disse spillere er forbundede til tilhængerne og vi har set nogle kampe, som vi får svært ved at glemme.

Om Ancelotti sagde han følgende:
- Han har noget, for når man ser på, at han har vundet fire CL-titler, så har han nogle særlige kvaliteter, han er en dygtig orkesterleder, han kender psykologien hos spillerne, han kender Real Madrid rigtig godt og han kender fodbolden rigtig godt.

Han undgik naturligvis heller ikke et spørgsmål om Kylian Mbappé:
- Real Madrid vil altid arbejde på at hente de bedste spillere, men Mbappé er allerede glemt, der er ikke sket noget, Real Madrid har haft en perfekt sæson og dette emne er glemt. I dag eksisterer Mbappé ikke, men det gør Real Madrids fest.

Og så sendte han en utvetydig besked til stats-klubberne, som opererer under helt andre forhold end medlemsejede klubber som Real Madrid:

- De har de største budgetter og derfor har de de bedste spillere og det har været nogle højt værdsatte knald- eller fald-kampe for alle. Forskellen mellem nogle klubber og Real Madrid, er at Real Madrid ikke udlodder udbytte, vi udlodder måden at forstå fodbold, værdierne: Opofrelse, sammenholdet med tilhængerne, alt sammen arven fra Don Santiago Bernabéu og jeg har blot forsøgt at være på højde med disse omstændigheder.

Seneste artikler...

Annonce