AS: Militão får ny, flot kontrakt

Éder Militão sluttede sæsonen lidt vaklende med nogle tvivlsomme kampe i LaLiga, men i sidste ende kronede brasilianeren en generelt flot sæson med en topindsats i Champions Leauge-finalen imod Liverpool. Og i Real Madrid agter man da også at anerkende Militãos bedrifter, og i løbet af den kommende tid kan vi ifølge AS forvente en kontraktforlængelse til den 24-årige centerback.

Militão blev hentet fra Porto tilbage i 2019, hvor han fik en kontrakt frem til 2025. I øjeblikket er han sammen med Vinícius en af de lavest lønnede i truppen, hvor kun Jesús Vallejo og Andriy Lunin tjener mindre, og derfor ser han nu ind i en markant lønforhøjelse oveni tre ekstra år på kontrakten, så den løber frem til 2028.

Militão blev den dyrest indkøbte Real Madrid-forsvarsspiller i historien, da han blev hentet for 50 millioner euro, men efter denne sæsons bedrifter er han nu endnu mere værd. Således er han med sine 60 millioner euro i værdi den fjerdemest værdifulde brasilianer i verden kun overgået af Neymar, Vinícius og Marquinhos.

I løbet af sæsonen var der rygter om, at Chelsea havde udset sig Militão som transfermål, men ifølge AS er der ingen problemer i kontraktforhandlingerne, og således bør fornyelsen blot være en formalitet, så den kan blive meldt ud inden længe.

Militão endte sæsonen med at være den mest benyttede markspiller under Carlo Ancelotti. Med 4.500 spillede minutter slår han således Vinícius’ 4.270 spilleminutter og David Alaba, der nåede op på 4.075.

Seneste artikler...

Annonce