Real Madrid siger farvel til Marcelo i morgen kl. 13.00

Marcelo er officielt færdig i Real Madrid. Dette har været kendt siden Marcelo sagde farvel til klubben i fejringen af den 14. Champions League-titel, og i dag har Real Madrid så officielt meddelt at man siger farvel til den legendariske venstre back, der slutter som den mest vindende i klubbens historie.

Den officielle afsked med spilleren bliver i morgen, mandag den 13. juni kl 13, og kommer til at foregå på Real Madrids træningsanlæg. Her vil man tage afsked med spilleren i selskab med Florentino Perez, hvorefter Marcelo vil møde pressen i presselokalet i Valdebebas.

Marcelo er endnu ikke klar over hvad fremtiden byder, da han selv og familien er glade i Madrid. I øjeblikket har han tre tilbud. Et fra De Forenede Arabiske Emirater, et fra Qatar og et fra Tyrkiet. Tilbuddet fra Tyrkiet er det mest tiltalende, da ligaen er mere konkurrencedygtig, og det er traditionelt et af de steder brasilianske fodboldspillere tager til. Derudover er der også muligheden for stadig at deltage i de Europæiske turneringer.

Seneste artikler...