Aurelien Tchouaméni præsenteret

Tchouameni 18

Real Madrid præsenterede i dag den 22-årige franske landsholdsspiller Aurelien Tchouaméni i Ciuad Real Madrid i Valdebebas.

Efter at have bestået lægetjek og underskrevet kontrakten frem til 2028, tog Florentino Pérez ordet og præsenterede Tchouaméni således:

- Dette er et specielt sted for Madridismoen. Her formidles hver dag de værdier, som klubben repræsenterer og som er grundstenene i det vi har opnået og som vi vil opnå. Vores holde har vundet nr. 14 og hentet det 35. mesterskab og den spanske Super Cup. Men Real Madrid hviler ikke i selvtilfredsheden. Vi og vores tilhængere vil altid have mere. Derfor overrasker det ikke nogen, at Real Madrid allerede tænker i at hente CL-titel nr. 15. Dette er Madridismoens store drøm og det arbejder vi intenst på. Vi har en stærk trup, flere af vores spillere har vundet 5 CL-titler gennem de seneste otte år, men vi er bevidste om, at de kommende mål bliver svære. I dag er vi sikre på, at Real Madrid henter en fantastisk fodboldspiller, som vil hjælpe os med at fortsætte udviklingen. Vi byder i dag velkommen til en ung spiller, en af de bedste midtbanespillere i verden. I dag kommer Aurelien Tchouaméni til Real Madrid. Velkommen, for her opfyldes din drøm om at spille i Real Madrid. Du havde muligheden for at vælge og du har valgt dette logo og denne trøje, som du vil opleve unikke følelser i. Fra i dag vil du føle en styrke, som er svær at forklare, nemlig styrken fra Estadio Santiago Bernabéu. Du har set, eller måske har Benzema og Camavinga, fortalt dig om magien ved vores stadion. Alle Madridistas er stolte over, at et ungt talent som dig har valgt Real Madrid. På trods af din unge alder er du en af de faste folk på det franske landshold. Dette er et øjeblik af enorm stolthed for dig og dine kæres. De har været ved din side og hjulpet dig, når du havde behov og i dag er de stolte af dig og alt det du har kæmpet for at nå hertil. Madridismoen vil give dig alt og vil kræve arbejde, opofrelse og fighter-evner. Alt det, som vi har opnået gennem ydmyghed, holdånd, respekt og sammenhold. Kære Aurelien, i dag begynder en ny æra i dit liv, som vil gøre dig stolt. Denne trøje er den største legende i fodboldhistorien og med den, som du ved, opgiver vi aldrig. Velkommen.

Herefter tog Aurelien Tchouaméni ordet og på spansk sagde han:

- Goddag til alle. Jeg er meget glad for at være her og påbegynde min historie med Real Madrid, den bedste klub i verden. Vi vil arbejde meget for at vinde mange titler til klubben. Tak til præsidenten, min agent og min familie for at være her. Hala Madrid!

Aurelien Tchouaméni overtager Gareth Bales trøje med nr. 18.

Seneste artikler...