Gouiri kan være Benzemas arvtager

Real logo 241118

Amine Gouiri har fået sit gennembrud i den netop overståede sæson. Den 22-årige angriber scorede 12 mål og lavede 10 assists for Nice, der sluttede på en 5. plads i den franske liga.

Den unge spiller, med en fortid i Lyon, har endnu ikke erobret en plads på det franske A-landshold, men han spiller fast for U-21 mandskabet sammen med Camavinga.

Spilleren, som Zidane har anbefalet til Real Madrid, har kontrakt med Nice frem til 2024, og han er i øjeblik værdisat til 42 millioner euro.

Han forlod Lyon i 2020, og siden da er det kun gået fremad. For et års tid siden blev Real Madrid for første gang meldt interesserede i den talentfulde spiller, som Juni Calafat har kaldt "Benzemas arvtager".

De to spillere ligner da også hinanden meget. Både i spillestil, men også på mange andre parametre. De har begge fået deres fodbolduddannelse i Lyon. De har begge algeriske rødder. Ligesom Benzema var det i starten af sin karriere, er han bedst på venstre kant, men han gør det også godt som spidsangriber.

Et andet navn som Zidane har anbefalet Real Madrid, er den unge Lyon-spiller, Rayan Cherki. Den franske stortalent har dog stagneret en smule i den netop overståede sæson, og derfor menes det er Gouiri er foran i køen hos Real Madrid. 

Ancelotti har bedt om forstærkninger til angrebet, men lige nu venter man på at se hvilke salg klubben kan få lavet, da man har en overflod af salgsemner i angrebet, så det kan være man udskyder jagten på Gouiri til 2023, hvis det ikke lykkedes at komme af med nogle spillere.

Seneste artikler...