Spansk journalist: Asensio bliver i Real Madrid

ASENSIO 11

Tidligere i sommerens transfervindue anno 2022 florerede der alskens rygter om, at Marco Asensio havde planer om at forlade Real Madrid til fordel for en mindre adresse på den europæiske fodboldscene. 

Dette var muligvis blot et spil for galleriet i håbet om at presse en kontraktforlængelse ud af Florentino Pérez' skrivebordsskuffe.

Således rapporterer den spanske journalist, Arancha Rodríguez, at Asensios planer i skrivende stund går på at opfylde sine kontraktlige forpligtelser med Los Blancos, der udløber i sommeren 2023. 

Han ønsker angiveligt at kæmpe om minutterne i Real Madrid fremfor fast spilletid andetsteds, men VM i Qatar er efter sigende et stort personligt mål for Asensio, og potentielt færre minutter i den kommende sæson kan meget vel spænde ben for spanierens store drøm. 

Real Madrid står i en situation, hvor man ikke vil honorere Asensio med en kontraktforlængelse, hvorfor man håber på, at Carlo Ancelotti, via samtaler med spanieren, kan få ham på andre tanker, fordi han ser ind i færre minutter end i sidste sæson.  

Seneste artikler...