DefensaCentral: Isco til Sevilla blokerer for Ceballos-salg

CEBALLOS 19

Rygterne går på, at hvis Dani Ceballos skal videre i karrieren i dette transfervindue, skal det være Betis, der smider den påkrævede transfersum for at sikre sig deres tidligere juvel. Problemet er blot, at andalusierne ikke har i nærheden af de 10 millioner euro, som Real Madrid angiveligt vil have for ham.

Hos DefensaCentral har man lavet et regnestykke, hvor rivalerne Sevilla og transferfrie Isco er med til at forhindre Real Madrid i at sælge Ceballos til Betis. Mediet mener nemlig at vide, at Isco tidligere var indstillet på at skifte til Betis for at spille under sin tidligere cheftræner Manuel Pellegrini, og det ville i så fald gøre det muligt for Betis at sælge Nabil Fekir for omkring 35 millioner euro til José Mourinhos Roma.

Det ville gøre det muligt for Betis at købe Ceballos fri og således have to tidligere Real Madrid-spillere i truppen, men nu ser det ud til, at Iscos fremtid ligger andetsteds. I stedet rygtes han nemlig til Sevilla for at spille under en anden cheftræner, der tidligere havde stor tiltro til ham i Julen Lopetegui, og således ser Betis fortsat ud til ikke at have pengene, da Fekir næppe skifter væk fra klubben.

Det er naturligvis et langt ude regnestykke med flere involverede parter, og som så ofte før med rygter i den spanske presse skal det tages med et gran salt. Omvendt virker det reelt nok, at Ceballos er låst i Real Madrid, medmindre Betis får flere penge gennem et salg af en af deres mere værdifulde spillere, og således kan han ende som noget, der ligner syvendevalg på Real Madrids midtbane frem til kontraktudløbet i 2023.

Seneste artikler...