Uafgjort mod América

Real Madrid spillede natten til onsdag 2-2 i opgøret mod América.

Carlo Ancelottis tropper spillede en fin første halvleg, hvor Karim Benzemas tilbagevenden var en kærkommen forstærkning til holdet og samtidig var CMK-trioen tilbage på midtbanen og viste deres store rutine og var stærkt medvirkende til en god boldkontrol og sikre kombinationer.

Real Madrid skulle dog lige ryste chokstarten med Américas hurtige scoring efter fem minutter af sig, men det fik man hurtigt gjort og efter 22 minutters spil, kunne Benzema udligne efter flot forarbejde af Casemiro.

Den franske verdensstjerne var tæt på at gøre det til 2-1 inden pausen, men der blev ikke scoret mere.

Fra anden halvlegs start kom otte nye spillere på banen, heriblandt Eden Hazard, som blev afprøvet som 9er i stedet for Benzema. Belgieren kom hurtigt i fokus, for blot tre minutter inde i anden halvleg var han tæt på at bringe Real Madrid foran, men han skød over mål på Fede Valverdes oplæg. Scoringen fra Hazard kom dog efter ti minutters spil, da han sikkert scorede på straffespark.

Det lignede længe en Real Madrid-sejr, men otte minutter før tid begik indskiftede Vinícius Tobias et straffespark, som må betegnes som et af de mere tvivlsomme af slagsen, men det var Fidalgo ligeglad med og udlignede til slutresultatet 2-2.

Generelt var der dog mange fine præstationer, selv om resultatet ikke var det ønskede, men holdet synes at være på rette vej mod sæsonens første alvorlige opgave, som er den europæiske Super Cup mod Frankfurt om mindre end 14 dage.

Seneste artikler...

Annonce