Real Madrid sluttede USA-tur med sejr over Juventus

Real Madrid fik en god afslutning på turen til USA, da man i nat slog Juventus med 2-0.

Kampen viste, at Carlo Ancelottis tropper er ved at være klar til den europæiske Super Cup mod Frankfurt og i gårsdagens kamp havde man faktisk bolden i nettet efter få sekunders spil, men desværre blev scoringen underkendt for off side.

Real Madrid fortsatte dog presset mod Juventus´ mål og belønningen kom efter knap 20 minutters spil, da Vinícius fik tilkendt et straffespark, som Benzema omsatte med vanlig sikkerhed.

Der blev ikke scoret mere i første halvleg, men Real Madrid var også dominerende efter pausen, hvor Ancelotti foretog en række udskiftninger omkring en times spil. Her kom blandt andet Asensio på banen og han scorede til slutresultatet 2-0 ni minutter senere på oplæg fra ligeledes indskiftede Vallejo.