Modric med 200 sejre i LaLiga

Luka Modric viser fortsat ingen tegn på at være dalende i niveau, eftersom han igen i går aftes spillede en stor kamp imod Celta Vigo, hvor han tilmed både scorede og assisterede i Real Madrids 4-1-sejr. Dermed vandt kroaten sin ligakamp nummer 200 for Real Madrid.

Selv udeholdets fans anerkendte midtbanemagikeren, da de gav ham stående klapsalver ved udskiftningen af ham i det 77. minut. Efter kampen sagde Modric om gestussen:
- Det er en virkelig rar ting, og det er særligt, når det andet holds fans viser deres taknemmelighed og applauderer dig. Jeg er meget glad, og jeg vil takke disse fans for denne dag.

Om kampen sagde Modric:
- Det var en meget vigtig sejr på et stadion, hvor vi altid har det svært, og Celta gjorde det besværligt for os. Vi spillede godt, især i anden halvleg. Vi skal fortsætte sådan.

Om salget af Casemiro:
- Det er en skam. Vi har skabt historie med ham her, han har været en afgørende spiller. Vi kommer virkelig til at savne ham både som fodboldspiller og som person, men det er en del af fodbold. Nu skal vi fortsætte uden ham, og hver af os skal steppe op.  

Seneste artikler...

Annonce