Optakt: Espanyol-Real Madrid, LaLiga, 3. spillerunde

RealMadrid Logo

Real Madrid skal i aften forsøge at fastholde den gode indledning på sæsonen i LaLiga, når man er på besøg på Cornellá-El Prat i Barcelona til opgøret mod Espanyol.

Carlo Ancelottis tropper har vundet de første to kampe i sæsonen og går også ind til dette tredje udebaneopgør som klare favoritter i et opgør mod et hold, der virkelig har haft gang i svingdørene i løbet af sommeren, hvor 15 spillere har forladt klubben.

Raúl de Tomás er dog stadig i truppen, selv om han hele sommeren har været meldt på vej væk, men til aftenens opgør mod Real Madrid er han ude med en skade og man slipper derfor for den målfarlige angriber. Espanyol må herudover undvære folk som Pedrosa, Pol Lozano og Sergi Gómez.

Til gengæld slipper man ikke for holdets nye angriber, Joselu, som sammen med Darder vel er holdets farligste våben mod Real Madrids defensiv.

Den er som udgangspunkt svækket på bredden, idet Odriozola, Nacho og Vallejo er ude, men de tre spillere var kun tiltænkt perifære roller til aftenens kamp, så det bør ikke få betydning af nogen art, men der er fortsat grund til at tage opgøret seriøst, for Real Madrid har trods alt tabt to af de seneste fire opgør på Cornellá-El Prat.

Carlo Ancelotti kan glæde sig over at have både Toni Kroos og Rodrygo tilbage og det bliver særligt spændende om tyskeren er tilbage i startopstillingen, ligesom det også er værd at følge om Rodrygo kan overtage Fede Valverdes plads på højrekanten og i givet fald, hvordan det stiller uruguayaneren, som også kan benyttes på den centrale midtbane.

Forventningen er dog, at Ancelotti fortsætter lidt endnu med det hold, som er kommet stærkt fra start og først senere begynder at rotere på holdet, blandt andet når man kommer frem til oktober måned, hvor man skal spille 9 kampe.

Den slags bekymringer har Espanyol ikke lige nu. I stedet skal man forsøge at vende den dårlige start på sæsonen, som har budt på en uafgjort og et nederlag, der kom hjemme mod Rayo Vallecano.

Kampene mellem de to hold plejer dog at byde på masser af intensitet og derfor er det en klar anbefaling at se kampen på TV2 Sport X fra kl. 22.00 i aften.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Carvajal, Alaba, Militao, Mendy, Tchouaméni, Camavinga, Modric, Fede Valverde, Vinícius, Benzema.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce