Vinícius: Vil bringe store ting til klubben

vini cl pressemøde

Traditionen tro havde Carlo Ancelotti en udvalgt spiller fra sin trup med til Champions League-pressemødet i dag. I denne omgang var det Vinícius, og her følger brasilianerens vigtigste udtalelser.

Om at komme i gang med Champions League-sæsonen sagde Vinícius:
- Vi er glade for at have vundet den seneste Champions League, og nu vil vi vinde endnu en. Vi har gode fornemmelser og tror på os selv. Vi skal forsvare vores titel godt, som træneren siger. Vi vil forsøge at holde hovedet koldt og gøre, hvad der er bedst for Real Madrid. Jeg holder hovedet koldt, og jeg skal være den bedste version af mig selv. At være den bedste version af mig selv sammen med denne klub og mine holdkammerater. Jeg kommer til at udrette store ting igen i denne sæson. Jeg skal fortsætte med at bibeholde et godt niveau og gøre store ting. De store spillere gør det over længere tid, og det vil jeg også gøre.

Om sin udvikling:
- Jeg vil score mere og assistere mere, men målet er at spille godt med mit hold, så vi fortsætter med at vinde. Jeg er 22 år gammel, og jeg ønsker virkelig at fortsætte med at udvikle mig. Jeg vil bringe store ting til denne klub, hvilket giver mig ro i sindet og selvtilliden til at være en god fodboldspiller. Jeg vil vise det til vores fans.

Om Celtic:
- Det er et godt hold, og de presser meget. Vi er meget spændte. Vi er begyndt på at se videoer, og vi ved, at de vandt deres seneste kamp 4-0. Det er meget svært at spille her. Det er min første gang. Jeg vil spille en stor kamp og tage herfra med de første tre point.

Om at have fået spansk statsborgerskab:
- Klubben og fansene har altid givet mig meget. Jeg ankom som 18-årig og havde lige startet min fodboldkarriere. Nu er jeg 22 år gammel, og alt er meget klart for mig. Folk viser mig meget kærlighed. Jeg elsker at være i Madrid, og det samme gør min familie. Min familie har alt, de skal bruge for at leve her i lang tid, og det er jeg vild med. Derfor vil jeg blive i Madrid i lang tid. Jeg lytter altid til de mennesker, der elsker mig, og de er der hver dag; min familie. Dem, som kender til al det arbejde, jeg udfører hver dag, og til de ting, jeg er stoppet med for at blive en god fodboldspiller. Jeg håber, at det bliver en sæson med mange flere mål og assists. Jeg vil fortsætte med at udvikle mig for at kunne blive her i lang tid ligesom Modric, Marcelo, Karim (Benzema, red.) eller Toni (Kroos, red.), som er legender i denne klub.

Yderligere om sin udvikling sagde Vinícius:
- Jeg skal forbedre alt. Jeg fortsætter med at udvikle mig, og det vil jeg gøre frem til den sidste dag i mit liv. Alle spillerne lærer mig meget. At spille med Karim og se, at som 34-årig fortsætter han med at udvikle sig, giver mig gejsten til ikke at stoppe med at vokse.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce