Modric kan runde 100 CL-kampe for Real Madrid mod Celtic

MODRIC 380x501

Når Real Madrids første Champions League-kamp i sæsonen løber af stablen i aften på Celtic Park, bliver det med al sandsynlighed Luka Modric’ Champions League-kamp nummer 100 i Real Madrid-trøjen.

Den lille kroat har i skrivende stund spillet 99 Champions League-kampe for Real Madrid, og når han i aften runder kamp nummer 100, slutter han sig til et fornemt selskab med de kun syv andre Real Madrid-spillere, der tidligere har rundet den milepæl.

De syv andre spillere er Casillas (150 kampe), Raúl (130 kampe), Ramos (129 kampe), Benzema (123 kampe), Roberto Carlos (107 kampe), Marcelo (102 kampe), Cristiano Ronaldo (101 kampe).

Modric er desuden ”kun” et enkelt Champions League-trofæ fra at tangere Paco Gentos rekord som den mest vindende spiller i europæisk sammenhæng. Det samme gælder i øvrigt spillere som Kroos, Benzema, Carvajal og Nacho.

Paco Gento formåede nemlig at vinde European Cup hele seks gange, og nu kan en håndfuld af de nuværende Real Madrid-spillere altså gøre det samme. En udfordring der umiddelbart virkede umulig inden Real Madrids pragtpræstation i sidste sæsons udgave af Champions League.

Hvorvidt det er muligt for Modric at runde de seks trofæer, hvis det ikke lykkes i indeværende sæson, kan der spekuleres i. Kroaten runder nemlig 37 år på fredag, og han er således ved at nå en alder, hvor mange vælger at slutte karrieren. Hans præstation på det seneste maner dog de fleste spekulationer i jorden, da han på ingen måde ligner en mand, der har tanker om at indstille karrieren foreløbig.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce