Efter Atlético-kritik: Stor støtte til Vini Jr. på sociale medier

Op til søndagens El Derbi har Koke fra Atlético Madrid ytret deres utilfredshed med Vinícius Jr., og særligt hans jubelscener, hvor han danser, vækker harme i den anden ende af Madrid:

- Hvis han scorer et mål og vælger at danse, så er det hans valg. Man vælger selv, og alle fejrer, som de vil. Der ville helt sikkert blive problemer, det er normalt, lyder det fra Koke.

Han har dog nydt enorm støtte på de sociale medier, bl.a. fra Neymar og Pelé.


Pelé skriver:

- Fodbold er glæde. Det er en dans. Det er en sand fest. Til trods for der er stadig er racisme, så skal det ikke forhindre os i at smile. Og vi vil fortsætte med at bekæmpe racisme således: ved at slås for vores ret til at være lykkelige.

Neymar støtter Vinícius med et foto og et hashtag, der opfordrer ham til at fortsætte med at være sig selv.


Log-på for at kommentere


-#7-'s profilbillede
-#7- svaret på emne: #1 2 uger 1 dag siden
Fuldstændig absurd kritik, især når man tænker på at Griezmann ofte har danset Fortnite-danse efter scoringer, uden at blive hængt ud for det. 
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #2 2 uger 2 dage siden
Det bliver fedt når vi klasker Atletico i El Derbi og Vini Jr. danser ud mod tilskuerrækkerne.
Madridista02's profilbillede
Madridista02 svaret på emne: #3 2 uger 2 dage siden
Håber hele Real holdet danser tango næste gang de scorer!
​Eller at Ancelotti kommer dansende ind til næste pressemøde.
Madridista02's profilbillede
Madridista02 svaret på emne: #4 2 uger 2 dage siden
Manden danser. Hvordan fuck kan folk blive så oprevet over det?! Hvad sker der??? Jeg er med på, at det kan gøres på en ydmygende eller provokerende måde, fx hvis han fører 7-0, men det har på intet tidspunkt været tilfældet. Jeg elsker de spillere der bringer dans og glæde. Marcelo og Ronaldo gjorde det ofte. Ronaldinho gjorde det også og det var fedt.
Madridista02's profilbillede
Madridista02 svaret på emne: #5 2 uger 2 dage siden
Kan ikke umiddelbart se det store polemik i Kokes udtalelse. Men ham tv-værten der bl.a. inddirekte siger at Vinicius er en abe, er jeg fuldstændig harm over. Jeg fatter ikke at det kan finde sted. At der er folk der stadigvæk fatter så lidt i dag, det er virkelig trist. Han skal fyres og så skal han officielt lægge sig fladt ned og undskylde. Intet mindre, vil være i orden.

Seneste artikler...