Ancelotti om El Derbi: Det kan gå begge veje

ancelotti pressemøde

Der venter Real Madrid hård modstand i morgen aften, hvor man skal spille ude imod Atlético Madrid, og om det opgør sagde Carlo Ancelotti på dagens pressekonference:
- Det er en god fodboldkamp, og det kan gå begge veje. Selvom det ikke er en altafgørende kamp, er det et vigtigt opgør, fordi der er stort rivalskab. Det er en af de særlige ting ved fodbold. Jeg forventer, at det bliver den samme slags kamp som altid imod Atlético. Det bliver en hårdt spillet kamp og en god fodboldkamp, fordi der er masser af individuelt talent på begge hold.

Om Militão, der er tilbage i kamptruppen efter sin seneste skade:
- Han er klar til at spille, fordi han har trænet godt. Han starter måske kampen eller kommer ind for at blive del af den. Det er et spørgsmålstegn hos mig. Jeg skal tænke over det grundigt.

Vinícius har været et debatemne i det seneste døgn, efter Atlético-kaptajnen Koke udtalte sig i hårde vendinger om brasilianerens jubeldanse, mens en paneldeltager i et El Chiringuito udtalte sig racistisk om ham. Ancelotti havde følgende kommentar til sagen:
- Jeg vil referere til klubbens statement og den, som Vinícius kom med. Fokus bør være på fodbolden. Spilleren har det fint og ser frem til kampen og til at hjælpe holdet med at forsøge at vinde. Det er ikke noget, vi snakker om i omklædningsrummet. Spillerens svar var godt. Jeg synes ikke, der er noget i vejen med ham. Han spiller med den glæde og kvalitet, han besidder. Jeg giver ham ikke nogle råd, fordi jeg er ikke hans far eller bror. Jeg er hans træner.

Om Benzema, der ikke er blevet klar til kamp:
- Han bliver ikke klar til kampen. Han er begyndt at udføre noget individuelt arbejde. Han vil få det meste ud af landsholdspausen for at sikre sig, at han er klar, når vi skal i gang igen.

Om Rodrygo:
- Han får mere tro på egne evner. Han får mere spilletid og får det meste ud af den. Vi skal være tålmodige med de unge. De udnytter deres muligheder ved at lære fra de mere erfarne spillere. At spille en vigtigere rolle er med til at booste hans selvtillid.

Om Asensio, der er udtaget til det spanske landshold:
- Dette er, hvad der sker i fodbold. Jeg er så glad for, at han er udtaget til det spanske landshold. Han har kvalitet, og det kan Luis Enrique (spansk landstræner, red.) se.

Om modstanderholdets cheftræner, Diego Simeone:
- Det faktum, at Atlético har kæmpet med om tingene i Spanien og Europa, er for det meste takket været deres træner, Simeone. Jeg tror, at han har et meget stærkt bånd til sine spillere og klubben. Han er i stand til at etablere et virkelig stærkt forhold til spillere, som giver alt. Jeg tænker, at det forklarer meget af hans succes.

Real Madrid har i denne sæson sikret sejrene i andet halvleg i flere omgange, og Ancelotti gav følgende humoristiske svar til spørgsmålet ind til holdets kampstrategi:
- Vi bruger træthedsstrategien. Vi snyder modstanderne til at tænke, at vi er trætte, og det drager vi fordel af i anden halvleg af kampene.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...