Rüdiger: Ingen er i nærheden af Ancelotti på mandskabsplejen

Antonio Rüdiger har givet et interview til Sport 1, hvor tyskeren berørte et par interessante emner. Blandt andet havde han følgende anekdote om Carlo Ancelotti:
- Jeg havde kun været i mit nye hus i et par timer med min familie. Vi spiste grillmad, indtil dørklokken pludselig lød. Jeg åbnede, og så stod Carlo Ancelotti foran mig. Et øjebliks overraskelse. Han sad med ved vores bord, spiste med os, og han hilste på min familie. Meget normalt og afslappet. Han var der i to timer, og vi snakkede om alt muligt. Ærlig talt, jeg har aldrig oplevet noget lignende, ingen træner har nogensinde gjort sådan noget for mig. Efter et par måneder med ham, må jeg sige, at når det angår at håndtere spillere, er der ingen, der kommer i nærheden af Ancelotti. Don Carlo, en trænerlegende, som allerede samlede på Champions League-titler, da jeg var barn. At arbejde med ham hver dag i den mest succesfulde klub i verden er vidunderligt.

Rüdiger gentog desuden sin beundring for Pepe, som flere har sammenlignet ham med på baggrund af begge spilleres pågående spillestil:
- Pepe var min store rollemodel i Real Madrid. Jeg ønskede altså at blive som ham. Jeg plejede at se videoer, hvor han skubbede sine modstandere væk. Jeg var stadig ung dengang og ønskede at vise alle, at jeg også kunne være hård. Det var i mit hoved. Det var utroligt, hvor god Pepe var. Ikke bare til at tackle men også i forberedelserne til kampene. I dag fortæller alle hos Real Madrid mig, at han faktisk var en meget rolig karakter uden for banen.

Rüdiger og Toni Kroos har optrådt på det tyske landshold sammen, men ifølge Rüdiger er det først nu, at de to er begyndt at blive tætte:
- Vi er altid kommet godt ud af det med hinanden og med respekt på landsholdet, men vi udvekslede kun et par sætninger med hinanden. Sådan noget som ”hej, hvordan har du det” og ”farvel”. Måske fordi vi ikke havde nok tid. Jeg har mødt en anden Toni Kroos i Real Madrid. Han snakker rigtig godt spansk, han er meget åben og også meget hjælpsom. Han har støttet mig med sproget siden første dag og har tilbudt at hjælpe mig med andre ting adskillige gange. Han er en meget afslappet fyr.

Om at bære Real Madrids trøje:
- Denne klubs styrke er enorm. Udefra kan man nogenlunde fornemme det, men at opleve det selv er noget helt andet. Det handler alt sammen om at vinde her. Der er ingen andre muligheder. Når jeg ser på gutter som Luka (Modric, red.), Toni (Kroos, red.) eller Karim (Benzema, red.), så er de så afslappede, at for dem er selv en finale det mest normale i verden.

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce